• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam

Bedrijfsfilm laten maken Amsterdam

Ben je opzoek naar een partij die je kan helpen bij het maken van een professionele bedrijfsfilm in Amsterdam? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan ervaring produceren wij de mooiste en hoogste kwaliteit bedrijfsfilms in Amsterdam en omstreken. Onze specialisten helpen jou bij het uitwerken van het idee in een goed script en draaiboek. Vervolgens komt ons productieteam bij jou langs op locatie in Amsterdam en wordt de bedrijfsfilm met een speciale Hollywood camera geschoten. De beelden worden in de post-productie gevormd tot de bedrijfsfilm die jij voor ogen hebt. Zo ben je verzekerd van een professionele film die jaren lang meegaat.

 

Vraag offerte aan
Team IVC - International Video Company

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele bedrijfsfilm, als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Een bedrijfsfilm is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat wij bij jou op locatie komen in Amsterdam, om een bedrijfsfilm te produceren, willen wij eerst weten wat jouw idee is. Heb je al een video voor ogen of wil je een bepaald verhaal vertelen? Het is allemaal mogelijk. Laat het onze specialisten weten en wij gaan aan de slag met het uitwerken van een concept. Waarbij wij het einddoel, een professionele bedrijfsfilm, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
Zodra het concept vast staat werken onze specialisten het verder uit in een draaiboek. In dit docuemnt is de planning, het script en de shotlist terug te vinden. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de promotievideo.

Productie
Op de dag van de productie komt onze video crew bij jou langs op locatie in Amsterdam om jouw bedrijfsfilm te schieten. Naast jaren aan ervaring nemen zij een speciale Hollywoord camera mee. Daarmee worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo wordt jouw eigen bedrijfsfilm geschoten op biosscoop kwaliteit. Een unieke kans wat alleen bij ons mogelijk is.

Post-productie
Vervolgens worden de hoge kwaliteit beelden samengevoegd tot één geheel. Onze award winning editors stoppen niet eerder tot dat jij tevreden bent. Daarnaast nemen ze in de post-productie jouw wensen en brand identiteit mee. Het eindresultaat sluit dan ook naadloos aan bij wat jij als merk wilt uitstralen.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw bedrijfsfilm officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Hoe zet je video’s succesvol in?