• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Commercial professioneel laten maken

Een commercial laten maken

Opzoek naar de partij die jou kan helpen bij het produceren van een online of tv commercial? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan internationale ervaring zijn onze IVC’ers specialist op het gebied van tv spots en online commercials. Voor iedere vraag hebben onze slimmeriken en grappenmakers een passend antwoord. Met kwaliteit, humor en durf begeleiden wij de merken van de toekomst bij het over brengen van hun merkboodschap. Niet met saaie concepten maar met creativiteit dat de aandacht grijpt.

Vraag offerte aan
Marc Forno - International Video Company

Margreet Balder

IVC is dé partner als je opzoek bent naar professionele en creatieve commercials. Het team is energiek, leveren allemaal kwaliteit en denken ontzettend met je mee.

Een commercial is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Een goede en succesvolle commercial begint bij het concept. Heb jij al een idee dat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Maar wij adviseren om je te laten verassen door onze experts. Vertel ons jouw doelstelling en wensen en onze specialisten werken spraakmakende concepten voor jou uit. Waarbij ze het einddoel, een professionele commercial met de juiste boodschap, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken het concept vervolgens uit in draaiboek. Waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de commercial er uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek wordt de productie van de commercial ingepland.

Productie
Tijdens de productie van de commercial komt het professionele team van IVC op locatie. Met het beste materiaal op de markt wordt jouw tv spot of online commercial op de hoogste beeldkwaliteit geschoten. Zo ben jij verzekerd van een commercial van het allerhoogste niveau.

Post-productie
Vervolgens komt jouw commercial tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen dan bij het beste eindresultaat. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw commercial officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?