• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Officiële gifjes laten maken

Opzoek naar eigen gifjes die je kan delen op social media? Dan heten we je graag welkom bij International Video Company. Onze IVC specialisten komen graag langs bij jou op locatie met onze mobiele studio. Zo maken we in no time leuke en professionele gif stickers voor jouw merk of bedrijf. Naast het maken van de gifjes moet je ook over een officieel geverifieerd merk account beschikken. Ook hierbij helpen de specialisten van IVC. Zo kunnen jouw eigen gif stickers gedeeld en gebruikt worden door de hele wereld.

Offerte aanvragen

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele hotel promotievideo als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Gif stickers zijn inclusief:

  • Draaiboek
  • Video crew
  • Mobiele studio
  • Tussen de 20 en 35 eigen gifjes
  • Eigen geverifieerd merk account
Prijs berekenen Meer informatie

Draaiboek
Voordat ons team van IVC langskomt op locatie om de gif stickers op te nemen, wordt eerst de productie uitgewerkt in een draaiboek. Hierin vindt je de planning, informatie en eventuele wensen en ideeën. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de productie van de gifjes eruit komt te zien.

Productie
Op de dag van gif sticker productie komt ons professionele team langs bij jou op locatie. Met het beste materiaal op de markt worden jouw gifjes professioneel gemaakt. Tijdens de productie instrueren en helpen wij iedereen voor de camera. Zo ben jij verzekerd van de aller leukste gifjes.

Verificatie
Na het opnemen en bewerken van de gifjes vragen de specialisten een officieel merk account aan bij Giphy. Een officieel geverifieerd merk account is namelijk nodig om de gifjes op social media te kunnen gebruiken. Dit duurt gemiddeld drie weken. Na een bevestiging vanuit Giphy zetten de specialisten van IVC alle gif stickers klaar om online gebruikt te worden.

Online gebruik
Uiteindelijk checkt Giphy, sticker voor sticker, of het voldoet aan hun voorwaarden. Zodra alles volgens Giphy in orde is zijn jouw eigen gif stickers binnen een aantal dagen vind- en bruikbaar op social media. Nu kan de lol beginnen!

Team IVC - International Video Company

Vragen? Neem contact met ons op.