• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Interactieve video laten maken

Een interactieve video

Wil je graag een professionele interactieve video laten maken? Dan heten we je graag welkom bij International Video Company. IVC is één van de weinig video reclamebureau’s in Nederland, die Interactieve video’s van het aller hoogste niveau kan produceren. Naast de kwaliteit van de video’s zelf is het ook belangrijk om goed na te denken over het verhaal en de flow van de video. Onze slimme IVC’ers staan klaar om je daarbij te helpen. Benieuwd naar interactieve video’s die wij al eerder hebben geproduceerd? Bekijk hieronder alvast een aantal voorbeelden.

Vraag offerte aan

Jacqueline Hulscher

The team of Bruche (hospitality label of IVC) has been amazing to work with. They produced the first interactive video in the hospitality industry in the world, featuring Amsterdam’s top hotels such as W, Okura and de l’Europe. It was a huge production to capture 5 hotels in one day, and they delivered a great result!

Een interactieve video is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Het succes en de effectiviteit van een interactieve video hangt samen met het concept. Een concept is kortgezegd een uitgewerkt idee. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding of uitleg video. Het kan allemaal met een interactieve video. De kijker kan namelijk zelf bepalen hoe hij of zij de video consumeert.

Draaiboek
Zodra het concept duidelijk is wordt het door onze IVC’ers uitgewerkt in een helder draaiboek. Daarin zijn het script, shotlist en de flow van de interactieve video helemaal uitgewerkt. Tijdens de productie dient het draaiboek dan ook als de rode draad.

Productie
Tijdens de productie komt ons volledige productieteam langs op locatie. Ze volgen stap voor stap het draaiboek om zo tot het beste eindresultaat te kunnen komen. Daarnaast worden tijdens de productie de beelden geschoten op onze speciale Hollywood camera. Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit beelden.

Post-productie
Na afloop van de productiedag(en) worden van de hoge kwaliteit beelden in de post-productie verschillende video’s gemaakt. Met de juiste muziek, edit, overgangen en animaties wordt het verhaal op de juiste manier overgebracht. Uiteindelijk worden alle verschillende video’s samengevoegd tot één interactieve video. Laat dat maar over aan onze award winning editors.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw interactieve video officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?