• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Livestream jouw event op locatie

Organiseer jouw livestream

Wil je jouw evenement, bijeenkomst of boodschap live delen door middel van een livestream? Onze IVC’ers helpen je graag. Met onze mobiele studio kunnen we op elke locatie in de wereld, met een stabiele internetverbinding, een livestream houden. We streamen jouw bijeenkomst live op social media of een afgesloten omgeving naar keuze. Laat onze IVC’ers van te voren weten wat jouw doel is en via welk platform het uitgezonden moet worden. Zij doen de rest. Zo ben jij verzekerd van een fantastisch virtueel event.

Vraag offerte aan
Marc Forno - International Video Company

Jacco van der Laarse

Ik heb twee trajecten gedaan met International Video Company waarbij ze een zeer professionele benadering hebben getoond. Het team van IVC denkt goed mee en vertalen het vraagstuk uitermate snel en goed naar een tastbaar resultaat. Ik kan elke organisatie aanraden om met IVC in zee te gaan.

Een livestream is inclusief:

  • Draaiboek
  • Video crew
  • Mobiele studio
  • Livestream op platform naar keuze
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Een succesvolle livestream of virtueel evenement begint bij een goed concept. Wat is jouw doel met de livestream en hoe moet het eruit komen te zien? Geef het aan bij onze IVC’ers en zij gaan er mee aan de slag. Denk aan een speciale tv opstelling, break-out rooms of andere mogelijkheden.

Draaiboek
Zodra het concept duidelijk is verwerken de specialisten van IVC het in een duidelijk draaiboek. In het draaiboek wordt de planning, het script en eventuele wensen opgenomen in het draaiboek. Mocht er een specifiek concept uitgewerkt moeten worden dan is het mogelijk om de specialisten van IVC daarvoor te vragen. Tijdens de productie dient het draaiboek namelijk als de rode draad.

Productie
Tijdens het event komt ons productieteam langs op locatie. Ze volgen stap voor stap het draaiboek om zo tot het beste eindresultaat te kunnen komen. Daarnaast worden tijdens de productie de beelden geschoten op onze speciale Hollywood camera. Zo ben jij verzekerd van hoogste kwaliteit beelden.

Livestream
De beelden van het virtuele evenement worden door de regie op locatie via een speciale software direct live gedeeld op een platform naar keuze. Wil je een openbaar of besloten livestream houden? Het is allemaal mogelijk. Vraag onze IVC specialisten naar de mogelijkheden, ze helpen je graag verder.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?