• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Video marketingbureau voor jou

Ben je opzoek naar een partij die jou van professionele video marketing content kan voorzien? Dan ben je bij International Video Company (IVC) aan het juiste adres. IVC is al meerdere jaren specialist op het gebied van hoge kwaliteit video marketing content. Professionele video content start bij het concept. Onze specialisten werken jouw idee uit in een duidelijk script en draaiboek. Uiteindelijk komt ons professionele videoproductie team langs op locatie. Met onze Hollywood camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video marketing content van het hoogste niveau.

Offerte aanvragen

Video marketing content voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers die hun video marketing content door IVC lieten produceren.

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele video marketing content voor social media als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Video marketing content is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voorafgaand aan het produceren van de video marketing content, beginnen we eerst bij het idee. Oftewel het concept. Heb jij al een idee wat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele video content voor social media, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken het concept voor de video marketing content uit in draaiboek. Waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video content er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de professionele video marketing content.

Productie
Op de productiedag van de video marketing content komt het team van IVC bij jou langs op locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van video’s die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw video marketing content tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video’s aansluiten bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw professionele video marketing content officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?