• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Videoproductie in Amsterdam

Amsterdams videoproductiebedrijf

International Video Company is met een team actief in Amsterdam. Waarbij wij als videoproductiebedrijf, Amsterdamse merken en klanten ondersteunen bij videoproducties in Amsterdam.  Met jaren aan ervaring zijn wij de specialist op het gebied van hoge kwaliteit videoproducties in Amsterdam en omgeving. Ongetwijfeld heb je ons vele keren voorbij zien komen, zonder dat daadwerkelijk te realiseren. Het Amsterdamse team van IVC heeft al voor veel verschillende bedrijven en organisaties uit regio Amsterdam video’s geproduceerd. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag offerte aan

Jacqueline Hulscher

The team of Bruche (hospitality label of IVC) has been amazing to work with. They produced the first interactive video in the hospitality industry in the world, featuring Amsterdam’s top hotels such as W, Okura and de l’Europe. It was a huge production to capture 5 hotels in one day, and they delivered a great result!

Videoproducties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Heb je een idee over hoe jouw professionele video moet worden? Geef het aan bij de toppers van het beste videoproductiebedrijf uit Amsterdam. Zij werken jouw idee verder uit als concept. Onze specialisten denken met je mee van A tot Z. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
Vervolgens werken de specialisten van het Amsterdamse videoproductiebedrijf IVC jouw concept uit in een draaiboek. Daarin wordt de planning, het script en de shotlist beschreven. Zo weet iedereen die betrokken is bij de videoproductie hoe de video eruit komt te zien.

Productie
Op de productiedag komt het professionele team van videoproductiebureau IVC langs op locatie, in Amsterdam of ergens anders in Nederland. Naast een hoop ervaring neemt het team ook de hoogste kwaliteit aan uitrusting met zich mee. Zo schieten wij als één van de weinig videoproductiebedrijven in Nederland standaard op een speciale Hollywoord camera. Zo ben jij verzekerd van een video van de allerhoogste kwaliteit.

Post-productie
De award winning editor van het Amsterdamse videoproductiebureau IVC zorgen ervoor dat de hoge kwaliteit beelden worden samengevoegd tot een professionele video. De editor stoppen niet eerder tot dat jij tevreden bent. Daarnaast zorgen ze ervoor de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk leveren de toppers van videoproductiebedrijf IVC jouw professionele video officieel op. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?