• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Filmproductie laten maken

Filmproductie voor jou

Een filmproductie laten maken? Dan heten wij je graag welkom bij filmproductiebedrijf International Video Company. IVC is één van de beste en leukste filmbedrijven in Nederland. Zonder het te realiseren heb je ongetwijfeld al veel van onze filmproducties voorbij zien komen. Onze specialisten hebben jaren aan ervaring en helpen je graag verder. Van social media video’s tot commercials en alles filmproducties daar tussenin. Onze experts denken graag met je mee

Offerte aanvragen

Wieke Harting

Wat een professionele filmproductie! Het team van filmproductiebedrijf IVC heeft ervoor gezorgd dat de Stylist Choice video’s boven verwachting goed zijn geworden! Bij de enthousiaste intake werden onze wensen gehoord, die zij vervolgens in een fantastisch script hebben verwerkt. Tijdens de opnamedag straalde het plezier waarmee gewerkt wordt, en hun professionaliteit, er aan alle kanten vanaf. De ruimte voor inbreng en feedback zorgde voor vertrouwen en een mooie samenwerking, die we hopelijk in de toekomst voort zullen zetten!

Filmproducties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Wat International Video Company anders doet dan andere filmbedrijven, is dat wij niet gelijk starten met filmen. Wij beginnen eerst bij de basis; het concept. Heb jij al een idee wat je graag wilt laten uitwerken door professionals? Laat het ons weten. Onze film specialisten denken namelijk graag met je mee. Je kunt ons daarnaast ook vragen, om een concept op maat voor jou te bedenken.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken vervolgens het idee uit in een draaiboek. In vergelijking met andere filmbedrijven is dit niet standaard. Maar wij, iedereen binnen filmbedrijf International Video Company, geloven in dat een getailleerde voorbereiding de sleutel is tot een goede film. In het draaiboek worden namelijk de planning, het script en de shotlist beschreven. Zo weet iedereen vooraf, tijdens en na afloop van de productie hoe de film eruit moet komen te zien.

Productie
Tijdens de productiedag komt het team van IVC langs op locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een film op bioscoop kwaliteit. Bij andere filmbedrijven zul je deze mogelijkheid niet krijgen.

Post-productie
In de post-productie komt jouw professionele film tot leven. Onze award winning editors stoppen niet eerder dan bij het perfect resultaat. Aan de hand van het draaiboek en jouw brand identiteit maken zij één geheel van de hoge kwaliteit beelden.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw professionele film officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?