• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Social media video laten maken

Social media video

Ben je opzoek naar één of meerdere professionele video’s, die je kan delen op social media? Dan is International Video Company de geschikte partij voor jou. Zonder dat je het misschien door hebt gehad, heb je ongetwijfeld al veel van onze producties voorbij zien komen op social media. Onze IVC’ers hebben al voor veel nationale en internationale merken social media video’s geproduceerd. Benieuwd naar wat we kunnen? Bekijk hieronder alvast onze laatste voorbeelden.

Vraag offerte aan
Marc Forno - International Video Company

Rudy Duin

De samenwerking met het team van IVC, voor het maken van een social media video, hebben wij als erg prettig ervaren. Wat wij voornamelijk erg sterk vonden is dat ze gedurende de productiedag heel resultaatgericht en professioneel bezig waren en dit ook bleven. Ze stelden de juiste vragen, dachten goed met je mee en zijn flexibel ingesteld. Daarnaast is er, wat bij ons ook niet geheel onbelangrijk is, altijd even ruimte voor wat humor of leuke gesprekken. Al met al een top productie met een super resultaat!

Een social video is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Heb je al een idee hoe jouw social media video of video’s moeten worden? Geef het alvast door aan onze IVC’ers. Zij werken graag jouw idee verder uit als concept. De specialisten van IVC denken graag van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele promo video, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
Als het concept van de social media video duidelijks is werken de specialisten van IVC het concept vervolgens uit in een draaiboek. Tijdens de gehele productie dient het draaiboek, het script en de shotlist als de rode draad. Zo weten wij op voorhand zeker, dat het eindproduct volledig aansluit bij jouw idee.

Productie
Op de dag van de productie van de social media video(‘s) komt ons volledige productieteam op locatie. Van producer tot cameraman. Bij International Video Company ben je altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit. We neem dan ook graag onze speciale Hollywood camera mee. Zo weet je zeker dat jouw video opvalt op social media.

Post-productie
De hoge kwaliteit beelden worden in de post-productie samengevoegd tot één geheel. Met de juiste muziek, edit, overgangen en animaties wordt het verhaal op de juiste manier overgebracht. Laat dat maar over aan onze award winning editors. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw social media video of video’s officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?