• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Beste merk op YouTube

Beste merk op YouTube
Enige weken geleden zijn wij als YouTube Agency benaderd door het team van The Best Social Media met de vraag of wij tijdens The Best Social Awards de categorie ‘Beste Merk op YouTube’ willen sponsoren. Als YouTube specialist zeggen wij hier natuurlijk geen nee tegen! Daarnaast zullen een paar van onze teamleden plaatsnemen in de vakkundige jury, om de ingezonden cases professioneel te beoordelen.

The Best Social Media

The Best Social Media verzamelt dagelijks de meest bijzondere en creatieve social media content van bedrijven, personen en overige internethelden. Ze zijn het zoeklicht in de digitale chaos en gaan als Dora the Internet Explorer door het social medialandschap. Ze geven ook workshops vanuit The Best Social Studio en jaarlijks organiseren ze The Best Social Awards. Hiermee streven ze bij te dragen aan een hogere kwaliteit van social media content van Nederlandse bedrijven en individuelen.

The Best Social Awards

Van 2 maart tot en met 23 maart kunnen bedrijven, overheden en instanties hun cases inzenden voor de Business-categorieën van The Best Social Awards. Ook kunnen er suggesties ingezonden worden voor de Audience-categorieën. The Best Social Awards worden op woensdag 25 mei uitgereikt tijdens een spectaculaire awardshow. Cases klaar? Inzenden maar!

Beste Merk op YouTube

Wij zijn benieuwd naar alle inzending in onze categorie: ‘’Beste Merk op YouTube’ en kunnen niet wachten om de finalisten live te ontmoeten. Nog niks ingezonden? Doe dat nog snel voor dat het niet meer mogelijk is! Inzenden kan via de website van The Best Social Awards.