• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

De geheime formule
voor groei?

Marketing is niet voorspelbaar of geen simpel trucje, dus waarom kunnen jullie resultaten garanderen? Het antwoord is simpel: data en het testen van 1.000 assets per maand geven ons het vertrouwen dat wij resultaat kunnen garanderen. Behalen we geen resultaat? Dan betaal je niks. Gegarandeerd! Ons geheim is dat wij geen formule hebben, maar een team dat zo gespecialiseerd is geworden in het opzetten van funnels. Daarom gissen wij niet maar weten wij exact wat wel en niet werkt.

Maak nu een afspraak 👉

Data-gedreven strategie

Voor YouTube en daarbuiten. Na het definiëren van de marketingdoelstellingen gaat onze onderzoeksafdeling aan de slag. We gebruiken hiervoor verschillende datasets uit de platformen waar de aandacht zit: Google, YouTube en TikTok. Combineer deze inzichten met nieuwe trends, inzichten uit kanalen van de concurrentie en het zoek- / kijkgedrag van je doelgroep, en wij zijn instaat om een  zo effectief mogelijk strategisch plan op te stellen.

Videoproductie

Een videoproductie op basis van data. Op basis van vooronderzoek, door onze onderzoeksafdeling, wordt er een framework geschetst voor de meest effectieve video. Door binnen deze kaders onze creatieven los te laten creëer je de ideale mix tussen performance en branding. Daarnaast is de video volledig afgestemd op het kijkgedrag van je doelgroep wat resulteert in hoge uit kijk tijden, lage ad spend en vele male effectievere merk campagnes.

Pre-Testen en Distributie

Zodra alle content geproduceerd is gaan onze specialisten aan de slag met het pre-testen. Hier komen we met minimale middelen er snel achter welke intro’s, thumbnails, CTA’s, etc. het beste werken, zodat we de best presterende versie live kunnen publiceren. Vervolgens wordt de long-form content voor YouTube SEO ingezet en de short-form content op platformen als Instagram, TikTok en YouTube Shorts ingezet voor een breed organisch bereik.

Performance advertising

Dankzij onze jarenlange ervaring met Social campagnes, verdeeld over verschillende industrieën, hebben wij meerdere succesvolle Video Advertising Funnels ontwikkeld die enorm effectief zijn. Of het nou gaat over het creëren van maximaal bereik tot het vergaren van kwalitatieve leads of het stimuleren van sales, alles is mogelijk. Behalen we geen resultaat? Dan betaal je niet!

Wil jij garantie voor succes?

Hét enige bureau in Nederland dat resultaat garandeert – anders betaal je niks!