• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Behind the scenes

Behind the scenes
Als YouTube Agency International Video Company zijn wij erg flexibel, leveren maatwerk en houden altijd rekening met de wensen van de opdrachtgever. Soms wordt er maandenlang gewerkt aan de voorbereiding van een productie, maar het komt ook voor dat we heel snel moeten schakelen. Deze week hadden we twee verschillende producties, die diverse facetten van ons kunnen mooi weerspiegelen. Van Hotelvideo tot online commercial, Schiphol of een studio in Utrecht, van maandenlange voorbereiding tot binnen een maand geproduceerd, kortom een kijkje achter onze schermen op de set.

Sheraton

Deze week stond onder andere in het teken van de hotel- en restaurantvideo voor Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Na een maandenlange voorbereiding stonden we maandagochtend vroeg met een heel team klaar voor de eerste opnames. De scenes van de eerste dag werden op Schiphol en in het hotel zelf geschoten, waarbij twee acteurs de kijker meenemen in de reis door het hotel. Op de tweede dag lag de focus op medewerkers van Sheraton. Hiervoor was de prachtige ambiance van het restaurant de setting voor drie interviews.

Newland

Het eerste contact met Newland, fabrikant van scan technology, is heel recent tot stand gekomen. Om precies te zijn begin deze maand. In minder dan twee weken is een idee omgezet in een script en storyboard, om vervolgens direct te kunnen produceren. Waarbij er niks ontbrak tijdens de productie: van studio, acteurs, visagie tot props. Nu is het de beurt aan onze editor en animator om het gewenste eindresultaat te creëren. En dat alles binnen één maand tijd.