• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

YouTube Agency International Video Company

YouTube Agency voor merken

Wij zijn enthousiast om je welkom te heten bij YouTube Agency International Video Company. Wij maken B2C merken marktleider op YouTube. Waarbij data en gevoel hand in hand gaan. Als YouTube Agency publiceren wij video formats die scoren in de zoekopdrachten (YouTube SEO) en aansluiten bij het interessegebied van de doelgroep. Om zo het beste resultaat te kunnen garanderen. Dit doen wij met een YouTube Agency team bestaande uit de beste en leukste creatives, producers, strategen, analisten, YouTube experts en grappenmakers. En dan overdrijven wij niet!

Neem contact op
Marc Forno - International Video Company

Eline Rewinkel

Samenwerken met YouTube Agency IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team, dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met dat wij als, één van de weinige hotelketens, goed scoren op gerelateerde zoekwoorden op YouTube. Ik raad YouTube Agency International Video Company zeker aan als je opzoek bent naar een goede video partner.

YouTube Agency diensten

YouTube Agency actions speak louder than words.

  • YouTube Strategie
  • YouTube Format
  • YouTube Productie
  • YouTube Channel Management
  • YouTube Analyse
Team IVC - International Video Company

YouTube Agency voor B2C merken

Hoe scoor je als B2C merk op YouTube? Goede vraag, die beantwoorden we graag als YouTube Agency! Laten we naar het begin gaan. YouTube wordt steeds vaker gebruikt als zoekmachine. Niet zo gek natuurlijk omdat het onderdeel is van Google, de grootste zoekmachine ter wereld. Waarbij YouTube momenteel al meer dan 40% van al het zoekverkeer via Google voor haar rekening neemt. Een unieke kans dus om als merk jouw doelgroep te bereiken. Zoekmachines worden gebruikt om directe vragen of intenties te beantwoorden. Van awareness tot action fase. Waarbij doelgericht gezocht wordt naar een antwoord op een vraag. Dit is wat wij als YouTube Agency dagelijks zien terugkomen in de data van onze klanten.

Wij als YouTube Agency begeleiden klanten bij scoren op YouTube. Waarbij we eerst kijken naar de doelgroep van onze klant. Wie is hij of zij? En waar zoeken ze naar online? Aan de hand van data beantwoorden we veel van deze vragen. Als YouTube Agency hebben voor onze klanten dan ook een eigen data tool, naast YouTube, ontwikkeld om onze klanten hierbij zo goed mogelijk te kunnen helpen. Aan de hand van het zoekgedrag gaan we kijken naar waar de doelgroep het liefst naar kijkt en waarom ze dat doen. Deze informatie is namelijk goud waard in de format fase. Hoe beter een format aansluit bij het interessegebied van de doelgroep, des te beter het resultaat. Wil je meer weten over ons, YouTube Agency IVC, of heb je vragen? Laat het ons weten. Ons YouTube Agency team helpt je graag verder!