• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Met een knaller 2021 uit

Met een knaller 2021 uit
Tot op het laatste moment van het vorige jaar hebben wij het uiterste uit ons fantastische team mogen halen. Op zowel 29 als 30 december hadden we nog draaidagen gepland staan. In samenwerking met onze partner Business Models Inc. hebben we een serie ondernemer video’s opgenomen voor Microsoft. We hadden 2021 niet mooier kunnen eindigen.

Twee dagen, drie organisaties, één team

In twee dagen zijn wij bij drie verschillen innovatieve organisaties langs geweest die met hun product of dienst bijdragen aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals) van de VN. Met een team bestaande uit twee cameramannen, geluidstechnici en producer hebben we deze productie professioneel geklaard. De rest van ons team zorgt ervoor dat we eind januari het resultaat kunnen bekijken.

 

Behind the scenes

Het komt niet vaak voor dat we een kijkje in de keuken kunnen geven, omdat we meestal allemaal ‘hands on’ aan het werk zijn. Dit keer is het ons wel gelukt. Het beeldmateriaal weergeeft niet alleen ons harde werken, maar ook onze teamspirit. Uiteraard met in achtneming van alle coronamaatregelen.

Wij willen hiermee iedereen bedanken voor zijn of haar inzet in het vorig jaar en wensen iedereen een fantastisch 2022.