• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

En de winnaar is?

En de winnaar is?
Voor ons team is er maar één gezamenlijk doel: een tevreden klant. Om dit te bereiken hebben wij een team bij elkaar gezocht, die gespecialiseerd is in zijn of haar vak. Het leveren van de beste kwaliteit is bij ons geen pré, maar een must. Een extra ingrediënt dat ons team speciaal maakt is passie! Niet alleen om met fun samen te werken, maar vooral om het beste uit onszelf te halen. Gedurende dit hele proces staat de klant centraal. Voor, tijdens en na de videoproductie is er actief klantcontact.

Klant is Koning

Het is voor sommige misschien een stoffige opmerking “Klant is Koning”, maar in de praktijk is dit precies waar wij voor staan. Het wordt zo gewaardeerd, dat we er trots op zijn. Met de meeste opdrachtgevers hebben we een ‘speciale band’ opgebouwd. Logisch want hoe langer je samenwerkt, des te beter leer je elkaar, bedrijf en product kennen. Zo is Boekuwzending.com een vaste relatie, waarmee we al diverse producties hebben gedaan.

 

Lieve Opa en Oma

Begin dit jaar ontstond het idee om Valentijnsdag in te zetten, als onderwerp voor een promotiefilm van het logistieke dienstverleningsbedrijf Boekuwzending.com. Door de beperkingen van de Corona-epidemie, hadden we juist de behoefte om te denken in mogelijkheden. Het motto van de klant is: ‘Wij bezorgen iedere dag de grootste glimlach!’. Met de video ‘Lieve Opa en Oma’ hebben we dit moto een extra dimensie meegegeven. De voice-over van het kleine meisje, een glimlachende bezorger en verraste oma bezorgt de kijker een feelgood moment.

 

Nominatie Gouden Reiger 2021

Zoals we al dit blog begonnen, ons team werkt met passie! De succesvolle oplevering van de filmproductie, was voor ons al goud waard. Totdat we deze maand genomineerd werden voor een Gouden Reiger, voor de beste opdrachtfilm van het jaar 2021. De nominatie op zich geeft ons team al een enorme waardering. Maar ja, IVC gaat natuurlijk met passie voor de winst, Wish us luck!

Bekijk de video ‘Lieve Opa en Oma’ hier! 

Op de hoogte blijven van video data inzichten?