• Award Winning Agency

 • Garantie op KPI’s

 • #1 YouTube Agency

 • Data gedreven producties

★★★★★ 97% Klanttevredenheid

Videoproductie
voor elk budget

Wij laten jou groeien met video door data en creativiteit .

✔️ #1 Award Winning Agency
✔️ Niet-goed-geld-terug garantie
✔️ +15 jaar ervaring

Prijs opvragen 👉

Dit is de grootste fout
bij het produceren van video’s

Een video maak je niet om er alleen ‘mooi’ uit te zien, maar om een doel te bereiken. Zoals het verhogen van merkbekendheid, sales, het werven van kandidaten of het vertellen van een verhaal.

Dus waarom zou je kiezen voor een creatief bureau dat alleen gefocust is op het produceren van ‘mooie’ video’s en niet gericht is op het behalen van doelstellingen? Dat zou hetzelfde zijn als het kiezen voor een huisarts die je een standaard medicijn voorschrijft zonder je symptomen te kennen. Erg raar en niet aan te raden.

Focus niet op creativiteit maar op de doelstelling:

Bedrijfsvideo → Verhoog merksbekendheid
Promotievideo → Verzamel kwalitatieve leads
Instructievideo → Verbeter klanttevredenheid
Productvideo → Boost sales
Recruitment video → Vul vacatures sneller
Social media video → Creëer maximaal bereik

De geheime succesformule
voor de best presterende video’s

Grote organisaties als Microsoft, BeterBed en Exact hebben een andere aanpak voor het maken van video’s. Ze beginnen niet bij creativiteit, maar bij data. Ze willen er namelijk zeker van zijn dat de miljoenen euro’s die ze jaarlijks investeren in video’s ook daadwerkelijk worden terugverdiend.

Daarom wordt er, voordat het productieproces begint, onderzoek gedaan naar consumentengedrag. Door het zoek-, kijk-, en luistergedrag van de doelgroep te analyseren, kan een duidelijk beeld worden geschetst van hoe de doelgroep zich online beweegt, welke content ze consumeren en wat hen tot actie drijft. Deze informatie is cruciaal en vormt de basis voor videoproducties. Niet zonder succes, kijk zelf maar:

IVC brengt de geheime formule naar Nederland

IVC geeft bedrijven in Nederland eindelijk de mogelijkheid om van de geheime succesformule gebruik te maken. Doordat IVC (als enige videoproductie bureau in Nederland) beschikt over een eigen onderzoeksafdeling, zijn ze in staat om voorafgaand aan videoproducties kijk-,luister- en zoekgedrag te analyseren. Combineer dit met jarenlange ervaring en kennis van videoproductie en distributie, en je hebt alle ingrediënten die nodig zijn voor het produceren van een succesvolle video.

 • Eigen onderzoeksafdeling
 • Analyse zoek-, kijk- en luistergedrag
 • Format o.b.v. bevinding
 • Video’s neuromarketing getest
Team IVC - International Video Company

Waarom past IVC het beste bij jou?

(hier een vergelijking, ook al is er eigenlijk geen vergelijking)

/pm

Andere

❌ Vooronderzoek o.b.v. data
✅ Concept & script
✅ Productie op locatie
❌ Oplevering binnen 1 week
❌ Ondertiteling
❌ Volledig in huisstijl
❌ Social media snippets
❌ Neuromarketing getest
❌ Hulp bij distributie
❌ Niet goed? Geld terug!

Boekuwzending.com

Margreet balder
★★★★★

In mijn zoektocht naar een videoproductie bureau kwam ik online IVC tegen. En wat ben ik blij dat ik uiteindelijk ook met hun ben gaan samenwerken. Door de snelle communicatie, data-gedreven aanpak en hun ervaren team konden we snel schakelen. Binnen enkele weken gingen van een concept naar distributie op social media. En tot mijn stomme verbazing heeft onze samenwerking in slechts 3 maanden geleidt tot 200+ extra leads. Iets wat ons voorheen nog nooit is gelukt. Dus als je nog twijfelt, ik kan zonder aarzeling IVC 100% aanbevelen.

Vraag een prijs op in 1 minuut!

Ontvang binnen één uur een prijs in je mail.

Hoe we dat doen

In 4 weken een videoproductie maken.

Week  #1

Onderzoek & Concept

Na het definiëren van de marketingdoelstellingen gaat onze onderzoeksafdeling aan de slag. We gebruiken hiervoor verschillende datasets uit de platformen waar de aandacht zit: Google, YouTube en TikTok. Combineer deze inzichten met nieuwe trends, inzichten uit kanalen van de concurrentie en het zoek- / kijkgedrag van je doelgroep, en wij zijn instaat om een zo effectief mogelijk strategisch plan op te stellen.

 

Week #2

Script

Op basis van vooronderzoek, door onze onderzoeksafdeling, wordt er een framework geschetst voor de meest effectieve video. Door binnen deze kaders onze creatieven los te laten creëer je de ideale mix tussen performance en branding. Daarnaast is de video volledig afgestemd op het kijkgedrag van je doelgroep wat resulteert in hoge uit kijk tijden, lage ad spend en vele male effectievere merk campagnes.

 

Week #3

Productie

Vervolgens gaan we over tot het daadwerkelijk filmen van de content. Afhankelijk van het project kan dit op verschillende manieren worden gedaan. We bieden de mogelijkheid om te filmen in onze eigen content studio in Amsterdam of we komen bij jou op locatie langs. In beide gevallen zorgt ons team ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat we de beste beelden kunnen vastleggen.

 

Week #4

Oplevering & Distributie

Na de draaidag leveren wij binnen een week de video op. Alle video’s worden voor oplevering neurologisch getest door onze onderzoeksafdeling, om er zeker van te zijn dat het het vooraf vastgestelde doel bereikt gaat worden.

Wil je ook graag de distributie uitbesteden? Dan kan dit ook bij IVC. Wij bieden klanten namelijk kosteloos deze extra service aan. Jouw video campagne wordt vervolgens door ons team van communicatie specialisten opgezet, beheerd en geoptimaliseerd. Volledig risico vrij. Want halen we de vooraf vastgestelde KPI’s niet, dan betaal je niet.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een videoproductie?
 • Valt videoproductie binnen mijn budget?
 • Kan ik bij jullie alles uitbesteden?
 • Kan ik jullie inzetten voor een specifieke dienst?
 • Wat heb je nodig om video’s te maken?
 • Maken jullie ook video scripts?
 • Maken jullie ook TikTok (social media) video’s?
 • Ik wil een video in meerdere talen. Kan dat?
 • Doen jullie ook producties in het buitenland?
 • In hoeverre ben ik betrokken?
Lex Meijer - International Video Company

Prijs in 1 minuut👇

Vul het formulier nu in en ontvang binnen één uur een prijs in je mailbox!