• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Abovo Media spreekt dezelfde taal!

Abovo Media spreekt dezelfde taal!
Verrassend en onvoorspelbaar zijn, twee kernwaarden die wij met onze partner Abovo Media delen. Het no-nonsense mediabureau spreekt dezelfde taal en draagt dezelfde waarden waar IVC voor staat. ‘What you see is what you get’ maar altijd met lef streven naar het maximale effect. Samen met Abovo Media zorgen wij ervoor dat onze opdrachtgever echt zichtbaar wordt. Wij vanuit onze videoproductie en YouTube expertise en Abovo voor alles daar omheen. Dat is wat ons beide versterkt!

Abovo Maxlead

Abovo Maxlead werkt met een team van 230 specialisten in marketing en media. Met hun vestigingen in Hoorn en Oegstgeest zijn zij het grootste onafhankelijke marketing- en mediabureau van Nederland. “Om aandacht te krijgen is impact nodig. Vooral niet doen wat anderen doen. Verrassend en onvoorspelbaar zijn. Een emotie teweegbrengen. Eigen keuzes, nieuw inzichten, frisse blikken. Niet meegaan met de stroom, maar zelf de koers bepalen. Wij vinden dat een goed plan, strategie of concept begint met een andere manier van denken; slimmer, efficiënter, out of the box. Die vrijheid van denken én ruimte voor een eigen mening vinden we erg belangrijk bij Abovo Maxlead. Zo groeien niet alleen onze mensen maar ook onze klanten,” vertelt Peter Aangeenbrug, Client Service Director bij Abovo Media & Maxlead.

 

Eigenzinnig in marketing en media

Aandacht is een schaars goed in een steeds drukker wordende wereld. Het doel van onze samenwerking met Abovo is om jouw producten en diensten onder de aandacht van je doelgroep te brengen. Van een full funnel, crossmediale marketingcampagne tot een nieuwe website, en van een verse huisstijl tot een complete omnichannel marketingstrategie; Abovo kan het allemaal voor je maken. Ze zijn continue op zoek naar de meest effectieve marketing- en mediamix, in nauwe samenwerking met de klant. Omdat ze alle disciplines onder één dak hebben zijn de lijnen kort en kunnen ze je optimaal bedienen.

 

Waardevolle samenwerking

Abovo gelooft ook in partnerships! Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder. Partnerships is op basis van vertrouwen en ondernemerschap. Dat maakt onze samenwerking waardevol en biedt de basis om samen verder te groeien! Ook voor ons heeft een goede samenwerking vertrouwen als fundament. Wanneer je kan rekenen op elkaars inzet en kwaliteit, kom je tot prachtige resultaten. Ben je een retailer en wil je ook gebruik maken van deze fijne samenwerking? Neem dan vooral contact met ons of Abovo Media & Maxlead op!