• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Wonen360: IVC brengt Hollywood naar de interieurmarkt

Wonen360: IVC brengt Hollywood naar de interieurmarkt
IVC verovert met hun professionele videoproducties de interieurwereld. Na grondig onderzoek zijn ze tot de conclusie gekomen, dat vele interieurmerken behoefte hebben aan goede product- en bedrijfsvideo’s. Met het label Youcee zijn ze het eerste video reclamebureau worldwide dat zich exclusief op de interieurmarkt focust. Door deze specialisatie zijn ze in staat om interieurmerken te begeleiden naar de toekomst. Vanuit hun dynamische hoofdkwartier, boven de Studio’s van Aalsmeer, verzorgt het snelgroeiende IVC-team voor custommade producties.

Interieur in beeld

Het IVC-team bestaat uit creatives, producers, strategen en communicatiespecialisten. Met elkaar bedenken zij op maat gemaakte concepten en werken dit in overleg met de klant uit. Geen standaard ideeën, maar op maat gemaakte producties, waarbij een gezonde dosis humor en lef wordt gebruikt. Ze laten een brand tot leven komen. Van social media content tot commercials en alles daartussenin is mogelijk.

 

Hollywood style

Alle producties worden vooraf goed voorbereid, gepland en altijd met de hoogste kwaliteit geproduceerd. Zij werken alleen met professionals en de juiste apparatuur. Zo filmen zij met camera’s, waarmee ook Hollywoodfilms worden geschoten. De producties die ze maken zijn dan ook bioscoopwaardig.

 

Lees het gehele artiekel op: Wonen360.nl

 

Op de hoogte blijven van video data inzichten?