• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Filmbedrijf voor jou filmproductie

Het filmbedrijf voor jouw film

Opzoek naar een filmbedrijf dat jou kan helpen, bij het produceren van een professionele film? Dan heten we je van harte welkom bij International Video Company. Wij zijn een Nederlands filmbedrijf gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit video’s en films.  Met jaren aan ervaring heb je onze films ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Ons team van specialisten helpt je graag bij het produceren van jouw hoge kwaliteit film. Van social media video’s tot commercials en alles daar tussenin.

Offerte aanvragen
Huub Lensvelt - IVC

Jacco van der Laarse

Ik heb twee trajecten gedaan met filmbedrijf International Video Company, waarbij ze een zeer professionele benadering hebben getoond. De snelle en zeer creatieve benadering heeft geleid tot een, voor beide organisaties, zeer goede film die zeer bruikbaar is voor de communicatiestrategie van de betreffende organisaties. Als je opzoek bent naar een filmbedrijf dan kan ik IVC zeker aanraden!

Een filmproductie is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Filmbedrijf crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Een goed concept is de basis van een professionele film. Wat is het doel van de film en hoe moet het eruit komen te zien. Heb jij al een idee? Laat het ons vooral weten. Als je het niet weet is dat ook geen enkel probleem. Laat in dat geval de specialisten van filmbedrijf IVC een op maat gemaakt concept voor jou ontwikkelen.

Draaiboek
Zodra het concept vast staat, wordt de informatie verwerkt in een draaiboek. Er wordt in het draaiboek onderscheidt gemaakt tussen de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie van jouw film wordt namelijk het draaiboek als rode draad aangehouden. Zo weet iedereen vooraf, tijdens en achteraf hoe de film eruit moet komen te zien.

Productie
Tijdens de productiedag van jouw eigen professionele film komt het specialistische team van filmbedrijf IVC op locatie. Samen met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Een unieke mogelijkheid om jouw film op bioscoop kwaliteit te laten produceren. Zo ben jij verzekerd van een film dat hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
In de post-productie gaat het award winning editing team van filmbedrijf IVC voor jou aan de slag. De hoge kwaliteit beelden voegen zij samen tot één geheel. Waarbij onze editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jouw film aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Zodra de film perfect is leveren wij hem officieel bij jou aan. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, zoals bijvoorbeeld het veranderen van kleuren of muziek, dan zijn er twee momenten omdat met ons, filmbedrijf IVC, te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Filmbedrijf kosten

Een film laten maken wat kost dat nou precies? Goede vraag! Online vind je veel partijen die je voor een paar honderd verder kunnen helpen, maar is dat wat je wilt? Ze zeggen ook wel ‘Goedkoop is duurkoop’. Dat geld ook bij ons in de branche voor filmbedrijven. Een lage kwaliteit, mensen met weinig ervaring en er wordt niet meegedacht. Dit zijn allemaal punten die wij vaak horen van klanten die bij onze online concullega’s een film lieten produceren. Zonde, want je bent achteraf altijd duurder uit. Bij ons, filmbedrijf International Video Company, kost het maken van een film een vast minimaal bedrag, of je nu komt voor een commercial, bedrijfsfilm, promotiefilm of documentaire film. We doen dit met een reden, namelijk kwaliteitscontrole. Wanneer onze klanten kiezen voor een filmbedrijf, weten ze bij ons twee dingen zeker: de film wordt met de hoogste kwaliteit gemaakt en ik behaal het meeste resultaat ermee. Wat wil je nog meer. Maar hoe doen wij dit precies? Een terechte vraag.

 

De prijs om bij ons (filmbedrijf IVC) een film te laten maken is opgebouwd uit drie punten: mensen, gear en meedenken. Wij werken standaard met een minimaal team van drie specialisten. Een producer (projectmanager), D.O.P. (cameraman) en een editor. Alle drie de teamleden hebben jaren aan ervaring met de grootste merken in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben ze vaak zelfs awards gewonnen met hun werk. Onze films worden geschoten op minimaal een RED Dragon camera, in de volksmond: een Hollywoodcamera. Bij een standaard filmproductie bij filmbedrijf IVC ligt de waarde aan gear gemiddeld rond de €100.000. Geen rommel dus! Last but not least, denken wij altijd mee. Iets wat nog altijd onderschat wordt. Je kunt ook geen huis bouwen zonder eerste na te denken over de fundering. Hetzelfde geldt met film. Vertel onze mensen wat jouw idee is en wij werken een script voor jou uit.

Op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen?