• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken

Wil jij van jouw bedrijf een professionele bedrijfsfilm laten maken? Dan ben je van harte welkom bij International Video Company. Voordat we aan de slag gaan met jouw film willen wij eerst weten wie jij bent. Vanuit die informatie gaan onze creatives aan de slag met het uitwerken van gedetailleerd script. Zo weet iedereen vooraf, tijdens en achteraf de productie hoe de bedrijfsvideo eruit komt te zien. En kom jij niet voor onverwachte dinge te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele bedrijfsvideo als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Een bedrijfsvideo is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Voordat we een bedrijfsvideo produceren willen we weten wat jouw idee is. Wil je een speciaal verhaal vertellen of bepaalde punten belichten? Laat het ons dan vooral weten. De specialisten van IVC denken graag van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken het concept vervolgens uit in een draaiboek. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de bedrijfsvideo.

Productie
Op de productiedag van de bedrijfsvideo komt het professionele team van IVC bij jou langs op jouw bedrijf locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele bedrijfsvideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen totdat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw bedrijfsvideo officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?