• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Film laten maken

Film laten maken

Wil je een film laten maken door een filmproductiebedrijf? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Onze klanten weten ons al jaren te vinden wanneer zij een film laten maken. Van bedrijfsfilms, commercials tot promotiefilms. Met jaren aan ervaring produceren wij de mooiste en hoogste kwaliteit films. Onze specialisten helpen jou bij het uitwerken van het idee in een goed script en draaiboek. Vervolgens komt ons film productieteam bij jou langs op locatie om jou film te laten maken met een speciale Hollywood camera. De beelden worden in de post-productie gevormd tot de film die jij voor ogen hebt. Zo ben jij altijd verzekerd van een professionele film die jaren lang meegaat.

Vraag offerte aan
Team IVC - International Video Company

Eline Rewinkel

Een film laten maken? Kies voor IVC. Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele hotel film, als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Een film laten maken is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat wij bij jou op locatie komen, om een film te laten maken, willen wij eerst weten wat jouw idee is. Heb je al een film voor ogen of wil je een bepaald verhaal vertellen? Het is allemaal mogelijk. Laat het onze specialisten weten en wij gaan aan de slag met het uitwerken van een concept. Waarbij wij het einddoel, een professionele film, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
Zodra het concept vast staat werken onze specialisten het verder uit in een draaiboek. In dit document is de planning, het script en de shotlist terug te vinden. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de promotievideo.

Productie
Op de dag van de productie komt onze video crew bij jou langs op locatie om jouw film te laten maken. Naast jaren aan ervaring nemen zij een speciale Hollywoord camera mee. Daarmee worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo wordt jouw eigen bedrijfsfilm geschoten op biosscoop kwaliteit. Een unieke kans wat alleen bij ons mogelijk is.

Post-productie
Vervolgens worden de hoge kwaliteit beelden samengevoegd tot één geheel. Onze award winning editors stoppen niet eerder tot dat jij tevreden bent. Daarnaast nemen ze in de post-productie jouw wensen en brand identiteit mee. Het eindresultaat sluit dan ook naadloos aan bij wat jij als merk wilt uitstralen.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw bedrijfsfilm officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Hoe zet je video’s succesvol in?