• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Promotievideo laten maken

Promotievideo voor jou

Ben je opzoek naar een promotievideo? Dan ben je bij International Video Company (IVC) aan het juiste adres. IVC is al meerdere jaren specialist op het gebied van hoge kwaliteit promotievideo’s. Een professionele promotievideo start bij het concept. Onze specialisten werken jouw idee uit in een duidelijk script en draaiboek. Uiteindelijk komt ons professionele videoproductie team langs op locatie om jou promotievideo te schieten. Met onze Hollywood camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een professionele promotievideo die hoge ogen gooit.

Vraag offerte aan

Eline Rewinkel

Opzoek naar een promotievideo? Samenwerken met YouTube Agency IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele promotievideo als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Een promotievideo is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Promotievideo video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat we een promotievideo produceren willen we weten wat jouw idee is. Wil je een speciaal verhaal vertellen of bepaalde punten belichten? Laat het ons dan vooral weten. De specialisten van IVC denken graag van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele promotievideo, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken het concept vervolgens uit in een draaiboek. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de promotievideo.

Productie
Op de productiedag van de promotievideo komt het professionele team van IVC bij jou langs op locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele promotievideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen totdat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw promotievideo officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Promotievideo laten maken kosten

Een promotievideo laten maken is niet zo bijzonder. Maar het laten maken van een goede promotievideo wel. Online vind je veel verschillende aanbieders die je voor een paar honderd verder kunnen helpen met een promotievideo, maar is dat wat je wilt? Ze zeggen ook wel ‘Goedkoop is duurkoop’. Dat geld ook bij ons in de promotievideo branche. Een lage kwaliteit, mensen met weinig ervaring en er wordt niet meegedacht. Dit zijn allemaal punten die wij vaak horen van klanten die bij onze online concullega’s een promotievideo lieten maken. Zonde, want je bent achteraf altijd duurder uit. Een promotievideo laten maken kost bij ons een vast minimaal bedrag. Dit geld ook als je komt voor een uitleg 2d animatie, commercial of promotiefilm. We doen dit met een reden, namelijk kwaliteitscontrole. Wanneer onze klanten een promotievideo laten maken, weten ze bij ons twee dingen zeker: de promotievideo wordt met de hoogste kwaliteit gemaakt en ik behaal het meeste resultaat ermee. Wat wil je nog meer. Maar hoe doen wij dit precies? Een terechte vraag.

 

De prijs om bij ons een promotievideo te laten maken is opgebouwd uit drie punten: mensen, gear en meedenken. Wij werken standaard met een minimaal team van drie specialisten. Een producer (projectmanager), D.O.P. (cameraman) en een editor. Alle drie de teamleden hebben jaren aan ervaring met de grootste merken in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben ze vaak zelfs awards gewonnen met hun werk. Onze promotievideo’s worden geschoten op minimaal een RED Dragon camera, in de volksmond: een Hollywoodcamera. Bij een standaard videoproductie bij IVC ligt de waarde aan gear gemiddeld rond de €100.000. Geen rommel dus! Last but not least, denken wij altijd mee. Iets wat nog altijd onderschat wordt. Je kunt ook geen huis bouwen zonder eerste na te denken over de fundering. Hetzelfde geldt met promotievideo. Vertel onze mensen wat jouw idee is en wij werken een script voor jou uit.

Hoe zet je video’s succesvol in?