• YouTube Agency

  • Guarantee on results

  • Data-driven

  • Inhouse video production

Filmproductiebedrijf gebaseerd op data

Het filmproductiebedrijf voor jou

Ben je opzoek naar een filmproductiebedrijf dat jou kan helpen bij een professionele filmproductie? Dan willen we je van harte welkom heten bij filmproductiebedrijf International Video Company. IVC is één van de snelst groeiende filmproductiebedrijven in Nederland met veel ervaring in binnen- en buitenland. Met jaren aan ervaring heb je onze filmproducties ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Van social media video’s tot commercials en alles daar tussenin. Ons team van specialisten helpt ook jou graag verder bij het produceren van jouw hoge kwaliteit film.

Vraag offerte aan

Eline Rewinkel

Samenwerken met filmproductiebedrijf IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team, dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele hotel film, als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram. Ik raad filmproductiebedrijf IVC zeker aan als je opzoek bent naar een goede film partner.

Filmproducties bij Filmproductiebedrijf IVC zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Filmproductiebedrijf video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Voordat wij, filmproductiebedrijf IVC, beginnen met filmen gaan we eerst terug naar de basis. Het concept. We willen graag weten wat jouw doel is met film en wat je verwacht. Aan de hand van die informatie maken de specialisten van IVC een concept op maat. Zo weet jij zeker dat de video hoge ogen gaat gooien.

Draaiboek
Zodra het concept duidelijk is, werken de specialisten van filmproductiebedrijf IVC het uit in een draaiboek. Er wordt onderscheidt gemaakt tussen de planning, het script en de shotlist. Dit wordt gedaan om vooraf, tijdens en achteraf duidelijk te hebben, hoe de video gaat worden. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt de productiedag ingepland.

Productie
Op de dag van de productie komt het professionele team van IVC op locatie. Ze nemen naast een hoop ervaring ook een speciale Hollywoord camera mee, waarmee de hoogste kwaliteit beelden worden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een film die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele bedrijfsvideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen, totdat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw professionele bedrijfsvideo officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Filmproductiebedrijf kosten

Wat kost een filmproductiebedrijf? Goede vraag. Een film laten maken bij een filmproductiebedrijf is niet zo bijzonder. Maar het laten maken van een goede film wel. Online vind je veel filmproductie bedrijven die je voor een paar honderd verder kunnen helpen, maar is dat wat je wilt? Ze zeggen ook wel ‘Goedkoop is duurkoop’. Dat geld ook bij een filmproductiebedrijf. Een lage kwaliteit, mensen met weinig ervaring en er wordt niet meegedacht. Dit zijn allemaal punten die wij vaak horen van klanten die bij een ander filmproductiebedrijf een film lieten maken. Zonde, want je bent achteraf altijd duurder uit. Het produceren van een film kost bij ons een vast minimaal bedrag, of je nu komt voor een bedrijfsfilm, promotiefilm of documentaire film. We doen dit met een reden, namelijk kwaliteitscontrole. Wanneer onze klanten kiezen voor IVC als filmproductiebedrijf, weten ze bij ons twee dingen zeker: de film wordt met de hoogste kwaliteit gemaakt en ik behaal het meeste resultaat ermee. Wat wil je nog meer. Maar hoe doen wij dit precies als filmproductiebedrijf? Een terechte vraag.

 

De prijs om bij filmproductiebedrijf IVC een film te laten produceren is opgebouwd uit drie punten: mensen, gear en meedenken. Wij werken standaard met een minimaal filmproductiebedrijf team van drie specialisten. Een producer (projectmanager), D.O.P. (cameraman) en een editor. Alle drie de filmproductiebedrijf teamleden hebben jaren aan ervaring met de grootste merken in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben ze vaak zelfs awards gewonnen met hun werk. Onze films worden geschoten op minimaal een RED Dragon camera, in de volksmond: een Hollywoodcamera. Bij een standaard filmproductie bij filmproductiebedrijf IVC ligt de waarde aan gear gemiddeld rond de €100.000. Geen rommel dus! Last but not least, denken wij altijd mee. Iets wat nog altijd onderschat wordt. Je kunt ook geen huis bouwen zonder eerste na te denken over de fundering. Hetzelfde geldt met film. Vertel onze filmproductiebedrijf mensen wat jouw idee is en wij werken een script voor jou uit.

Hoe zet je video’s succesvol in?