• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Het animatiebedrijf voor jouw animatie

Opzoek naar een filmbedrijf dat jou kan helpen, bij het produceren van een professionele film? Dan heten we je van harte welkom bij International Video Company. Wij zijn een Nederlands filmbedrijf gespecialiseerd in het produceren van hoge kwaliteit video’s en films.  Met jaren aan ervaring heb je onze films ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Ons team van specialisten helpt je graag bij het produceren van jouw hoge kwaliteit film. Van social media video’s tot commercials en alles daar tussenin.

Offerte aanvragen

Professionele filmbedrijf voorbeelden

rnBekijk alvast de opdrachtgevers die voor ons kozen als filmbedrijf.

Jacco van der Laarse

Ik heb twee trajecten gedaan met International Video Company, waarbij ze een zeer professionele benadering hebben getoond. De snelle en zeer creatieve benadering heeft geleid tot een, voor beide organisaties, zeer goede video die zeer bruikbaar is voor de communicatiestrategie van de betreffende organisaties.

Animaties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Een goed concept is de basis van een professionele film. Wat is het doel van de film en hoe moet het eruit komen te zien. Heb jij al een idee? Laat het ons vooral weten. Als je het niet weet is dat ook geen enkel probleem. Laat in dat geval de specialisten van filmbedrijf IVC een op maat gemaakt concept voor jou ontwikkelen.

Draaiboek
Zodra het concept vast staat, wordt de informatie verwerkt in een draaiboek. Er wordt in het draaiboek onderscheidt gemaakt tussen de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie van jouw film wordt namelijk het draaiboek als rode draad aangehouden. Zo weet iedereen vooraf, tijdens en achteraf hoe de film eruit moet komen te zien.

Productie
Tijdens de productiedag van jouw eigen professionele film komt het specialistische team van filmbedrijf IVC op locatie. Samen met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Een unieke mogelijkheid om jouw film op bioscoop kwaliteit te laten produceren. Zo ben jij verzekerd van een film dat hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
In de post-productie gaat het award winning editing team van filmbedrijf IVC voor jou aan de slag. De hoge kwaliteit beelden voegen zij samen tot één geheel. Waarbij onze editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jouw film aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Zodra de film perfect is leveren wij hem officieel bij jou aan. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, zoals bijvoorbeeld het veranderen van kleuren of muziek, dan zijn er twee momenten omdat met ons, filmbedrijf IVC, te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?