• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

M line domineert de YouTube zoekresultaten

M line

Doelstelling

Tijdens projecten liepen we telkens weer tegen hetzelfde aan, namelijk dat het slaapdomein erg veel kansen laat liggen op YouTube (en nog steeds doet). Vandaar dat wij zelf M line (dochteronderneming van Beter Bed) benaderde met de kans om nu marktleider te worden op YouTube. Door het vertrouwen van het team is dat gelukt!

Strategie

M line heeft met ons samengewerkt om een Always-on YouTube campagne te ontwikkelen. We hebben een serie how-to video’s gemaakt die antwoord geven op de meest gezochte vragen over Slapen in Nederland.

Door middel van ons datagedreven doelgroeponderzoek hebben we kunnen analyseren welke onderwerpen de meeste potentie hadden om de doelgroep te bereiken en te helpen. We hebben concurrerende kanalen en video’s geanalyseerd en de meest gezochte onderwerpen op YouTube in kaart gebracht. Hierdoor wisten we precies wat onze doelgroep wilde zien en konden we belangrijke content creëren die ons hielp een rol te spelen in de consideration-fase en duizenden uren aan kijktijd te genereren.

Om het organische bereik te vergroten hebben we ons datagedreven doelgroeponderzoek gebruikt om een slimme advertentiestrategie te ontwikkelen. We hebben een combinatie van skippable in-stream campagnes en in-feed ads gebruikt om mensen te bereiken die op zoek waren naar slaap gerelateerde onderwerpen, maar in eerste instantie niet op de M line-video’s hebben geklikt.

Resultaten

Middels onze data-gedreven onderzoek, productie en distributie hebben we de volgende resultaten bereikt:
(1 januari – 31 december 2022)

  • 1% > 16,39% Marktleider
  • Top 3 Rankings voor alle 15 video’s
  • 110.000 Views
  • 97 Totaal aantal rankings
  • 2:44 Gem. Kijktijd

Wil jij garantie voor succes?

Hét enige bureau in Nederland dat resultaat garandeert – anders betaal je niks!

Ajax Droomdagen

M line

Laat jouw grootste droom uitkomen!

Tijdens de Ajax Droomdagen op 5 en 6 augustus in de Johan Cruyff Arena ploften de kleine Ajacieden neer op het heerlijke bed van onze klant M line. Als Official Sleep Supplier van Ajax laten ze binnenkort de droom van één fan uitkomen. Daarom vroegen wij jonge AFC Ajax fans naar hun grootste wens in het stadion van hun voetbalidolen. En wat blijkt? Deze fans dromen groots!

Hoe zet je video’s succesvol in?