• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

★★★★★ 97% Klanttevredenheid

Creative Digital Agency

Door data en creativiteit te combineren helpen wij onze klanten
aan meer omzet en naamsbekendheid.

✔️ #1 Award Winning Agency
✔️ Niet-goed-geld-terug garantie

✔️ +15 jaar ervaring 

🎉 Jubileum – NU 20% KORTING! 🎉

Prijs berekenen 👉

Niet-goed-geld-terug? Hoe werkt dat?

Die vraag krijgen wij vaak, maar het is echt waar! Wij zouden niet het best beoordeelde marketing bureau kunnen zijn zonder vertrouwen in ons eigen werk. Daarom geven wij alle projecten een garantie tot succes.

En dit doen wij voor alle typen diensten, zoals:

✔️ Brand Strategy
✔️ Copy & Creatives
✔️ Content Marketing
✔️ Campaign & Activation
✔️ Videoproductie
✔️ SEA/SEO
✔️ Social Advertising
✔️ Leadgeneration

Team IVC - International Video Company

Vergeleken met andere bedrijven

(ook al is er eigenlijk geen vergelijking)

/pm

Andere

❌ Gebaseerd op data
❌ Eigen onderzoeksafdeling
❌ Award winning creatives
❌ Neuromarketing getest
❌ Snelle oplevering
❌ Niet-goed-geld-terug!
❌ Performance gedreven

Wat kost een samenwerking met IVC?

Deel ons jouw idee en ontvang binnen 1 minuut een berekening.

Onze cases:

Microsoft

Voor Microsoft ontwikkelden we op basis van data een succesvolle SDG-Scan leadgeneratie campagne op LinkedIn. Het concept omvatte een boeiende driedelige ondernemersserie die zich richtte op inspirerende ondernemers die nauw aansloten bij specifieke Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Via doelgerichte LinkedIn-advertenties werden ondernemers en leidinggevenden uitgenodigd om de SDG-Scan in te vullen en te ontdekken hoe ze duurzaamheid in hun bedrijf konden bevorderen, waarbij Microsoft als een betrouwbare partner op dit gebied naar voren kwam. De campagne leverde waardevolle 1.000+ leads en positieve associaties met Microsoft als toegewijd aan duurzaamheid.

 

 

Newland

Na een grondig vooronderzoek door onze onderzoeksafdeling, hebben we voor de productlancering van Newland een framework opgesteld voor de meest effectieve uitleganimatie. Door onze creatieven binnen deze richtlijnen vrij te laten, hebben we de ideale mix gecreëerd tussen performance en branding. Bovendien is de animatie volledig afgestemd op het kijkgedrag van de doelgroep, wat resulteerde in hoge kijktijden, een lage advertentie-uitgave en een algeheel effectieve merkcampagne.

 

Exact

Exact wilde hun marktaandeel en leads in het competitieve boekhoudingsdomein vergroten. Na grondig vooronderzoek kozen we YouTube als geschikt platform. We ontwikkelden de YouTube-serie “Boekhouden voor Beginners” om veelgezochte vragen over boekhouden in Nederland te beantwoorden. Via Discovery Ads en organische distributie resulteerde dit in een marktaandeelstijging van 3%, 81 organische top 3 rankings in Google en YouTube en een indrukwekkende stijging van 34% in verkoopcijfers voor hun boekhoudingsproducten in de periode 16 november tot 31 december 2022.

Prijs in 1 minuut👇

Deel jouw idee en ontvang binnen 1 minuut een berekening.