• YouTube Agency

  • Garantie op resultaat

  • Data gedreven

  • Inhouse videoproductie

Communicatie is haar ding!

Communicatie is haar ding!

Vandaag op de stip: Nancy van der Drift. Ze is één van de oudste en langste teamleden! Hiermee doelen we niet alleen op haar leeftijd en lengte, maar de tijd dat ze ons IVC-team versterkt. Nancy van der Drift heeft haar plek binnen ons bedrijf helemaal gevonden. Als accountmanager vormt ze een brug tussen onze opdrachtgevers en het productieteam. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de nodige tamtam, om IVC te promoten. Maak in dit blog nader kennis met deze communicatieve kanjer.

Carrièrestart

“Vroegahh (Haagse roots) moest je van je ouders een gedegen opleiding doen. Na de MAVO, volgde daarop de MEAO-secretarieel met pretpakket. Hoewel ik de vreemde talen niet zo ervaarde! Na het behalen van dit diploma was ik echt ‘klaar’ met school. Ik wilde fulltime aan de bak en zo begon ik op mijn 19e aan mijn carrière. Ik hopte van baan naar baan, leerde overal wat ik er wilde leren en ging op mijn 28e fulltime zorgen voor de kids. Deze dierbare periode heeft uiteindelijk 7 jaar geduurd. Voordat ik mijn herintredende sprong in de werkende maatschappij deed.”

 

Verborgen talent

In 2013 herontdekt Nancy haar passie voor de interieurwereld. Als gediplomeerd interieurstylist besluit ze zelfstandig de markt te veroveren, maar kwam er al snel achter dat haar kracht niet in het ontwerpen van interieurs lag, maar in de communicatie met haar opdrachtgever. “Als interieurstylist heb ik geen echte ‘handtekening’, maar ik kan wel heel goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgevers (meestal man en vrouw) en ze begeleiden in hun gezamenlijke keuzes.” Superleuk, maar er moet wel brood op de plank komen! Met die gedachte ‘solliciteert’ Nancy bij een uitgever, die zich richt op de interieurwereld! Hier ontdekt ze haar ware talent. Als schrijver is ze helemaal in haar element.

 

Meet the blogger

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Bij Nancy zijn het juist de woorden, waarmee zij haar spotlight creëert. De goedlachse accountmanager staat altijd klaar voor onze relaties. Ze zorgt ervoor dat de communicatie tussen de opdrachtgever en het team naadloos verloopt. Ze zet de puntjes op de symbolische ‘i’. Ze is een duizendpoot, maar haar creativiteit komt pas echt tot uiting wanneer ze schrijft. Zij verdient dan ook een blogpagina in ons IVC web.