• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Een professionele video laten maken

Ben je opzoek naar een partij bij wie je een professionele video kan laten maken? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan ervaring op het gebied van professionele videoproducties, heb je ons ongetwijfeld al veel voorbij zien komen. Onze IVC’ers staan voor je klaar om jouw wensen te vertalen naar professionele video. Heb je speciale wensen? Onze specialisten houden er rekening mee. Wacht niet langer en laat nu jouw video professioneel produceren!

Offerte aanvragen
Marc Forno - International Video Company

Professionele video voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers die jou voor waren.

Jacqueline Hulscher

The team of Bruche (hospitality label of IVC) has been amazing to work with. They produced the first interactive video in the hospitality industry in the world, featuring Amsterdam’s top hotels such as W, Okura and de l’Europe. It was a huge production to capture 5 hotels in one day, and they delivered a great result!

Professionele video is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat je een professionele video kan laten maken gaan we eerst terug naar de basis. Het concept. Heb je al een goed idee wat je precies wilt? Laat het ons team al vooraf weten. Dan kunnen ze er rekening mee houden. Of laat een op maat gemaakt concept maken door de professionals van IVC. Zo ben je verzekerd van een professionele video.

Draaiboek
Als het concept staat, verwerken de specialisten van IVC dat in een draaiboek. In het draaiboek is daarnaast de planning, het script en de shotlist te vinden. Enorm belangrijke elementen die tijdens de productie van de professionele video erg belangrijk zijn. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek wordt er een productiedag ingepland. Zo weet je vooraf hoe de video er ongeveer uit komt te zien.

Productie
Op de productiedag komt het professionele video productie team van IVC bij jou langs op locatie. Samen met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Een unieke mogelijkheid om jouw video op bioscoop kwaliteit te laten produceren. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Jouw professionele video komt tot leven in de post-productie. Waar de award winning editors van IVC niet stoppen voordat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Zodra de helemaal af is leveren wij hem officieel op. Het is altijd mogelijk om nog kleine aanpassingen door te geven, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?