• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Video content creator

Opzoek naar een content creator?

Ben je opzoek naar een video content creator? Kies dan voor een bureau. Niet zomaar een bureau maar International Video Company. Met jaren aan ervaring hebben onze video content creators al voor tal van verschillende merken content geproduceerd. Van social media content tot commercials en alles daar tussenin. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen jou graag verder!

Vraag offerte aan
Team IVC - International Video Company

Eline Rewinkel

Samenwerken met video content creator bureau IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team, dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele hotel bedrijfsvideo, als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Video content creation is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video content creation crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

ConceptrnNu je het juiste videoproductiebedrijf hebt gevonden gaan we aan de slag met het video idee, oftewel het concept. Heb jij al een idee, dat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken met je mee van A tot Z. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.rnrnDraaiboekrnDe specialisten van videoproductiebedrijf International Video Company werken vervolgens het concept uit in draaiboek. Ze houden daarbij rekening met de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie wordt er aan het draaiboek vastgehouden. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke video aansluit bij jouw wensen.rnrnProductiernTijdens de productie komt het professionele videoproductie team van IVC langs op locatie. Naast een hoop ervaring nemen zij ook de beste kwaliteit aan apparatuur mee. Zo schieten wij als één van de weinig videoproductiebedrijven in Nederland standaard op een speciale Hollywoord camera. Zo ben jij verzekerd van een video van de allerhoogste kwaliteit.rnrnPost-productiernDe hoge kwaliteit beelden worden bewerkt en samengevoegd tot een professionele video in de post-productie. De award winning editors van videoproductiebedrijf IVC stoppen niet eerder dan bij het beste eindresultaat. Daarnaast zorgen ze ervoor de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.rnrnOpleveringrnUiteindelijk leveren de toppers van videoproductiebedrijf IVC jouw professionele video officieel op. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?