• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Professionele video produceren in Arnhem

Ben je opzoek naar een professionele partij, die je kan helpen bij een videoproductie in Arnhem? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan ervaring heb je onze producties al meerdere keren voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Onze IVC’ers produceren al jarenlang de hoogste kwaliteit video’s in Arnhem en omgeving. Van social media video’s tot commercials en alles daar tussenin. Onze experts denken graag met je mee.

Offerte aanvragen
Marc Forno - International Video Company

Videoproducties voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers uit Arnhem die jou voor waren.

Wieke Harting

De mannen van Youcee (interieur label van IVC) hebben ervoor gezorgd dat de Stylist Choice video’s boven verwachting goed zijn geworden! Bij de enthousiaste intake werden onze wensen gehoord, die zij vervolgens in een fantastisch script hebben verwerkt. Tijdens de opnamedag straalde het plezier waarmee gewerkt wordt, en hun professionaliteit, er aan alle kanten vanaf. De ruimte voor inbreng en feedback zorgde voor vertrouwen en een mooie samenwerking, die we hopelijk in de toekomst voort zullen zetten!

Professionele video is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat we jouw professionele video gaan produceren in Arnhem, gaan we eerst terug naar de basis. Het concept. Laat onze IVC’ers weten wat jouw idee en wensen zijn. Zij werken vervolgens jouw idee verder uit als concept. Zo ben je ervan verzekerd dat wij jouw ultieme droom video gaan produceren.

Draaiboek
Zodra het concept staat, verwerken de specialisten van IVC het in een draaiboek. Tijdens de productie wordt het draaiboek gebruikt als rode draad. Zo weet iedereen vooraf, tijdens en achteraf hoe de video eruit moet komen te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, plannen wij de productiedag in voor de videoproductie in Arnhem.

Productie
Tijdens de productiedag komt ons team langs bij jou op locatie in Arnhem. Naast jaren aan ervaring nemen zij een speciale Hollywoord camera mee. Waarmee de hoogste kwaliteit beelden worden geschoten. Een unieke mogelijkheid waarbij jouw video op bioscoop kwaliteit geschoten wordt.

Post-productie
De productie van jouw video komt ten einde in de post-productie. Waarbij de award winning editors van IVC de hoge kwaliteit beelden samenbrengen tot één video. Tijdens de montage wordt rekening gehouden met jouw wensen, doelstellingen en brand identiteit.

Oplevering
De videoproductie komt ten einde op het moment dat wij jouw hoge kwaliteit officieel opleveren. Mocht je nog kleine puntjes willen aanpassen, zoals muziek of tekst, is dat mogelijk tijdens twee revisie momenten.

Team IVC - International Video Company

Benieuwd naar de mogelijkheden?