• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Professionele video produceren in Den Haag

Wil je graag een professionele video produceren door een partij in Den Haag? Dan heten we je van harte welkom bij videoproductiebedrijf International Video Company. IVC is het beste videoproductiebedrijf in Den Haag en omgeving. Met jaren aan ervaring heb je onze producties ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Onze IVC’ers staan voor je klaar om jouw wensen te vertalen naar professionele videoproductie. Heb je speciale wensen? Onze specialisten houden er rekening mee. Wacht niet langer en laat nu jouw video professioneel produceren!

Offerte aanvragen

Videoproductie voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers uit Den Haag die jou voor waren.

Wieke Harting

De mannen van Youcee (interieur label van IVC) hebben ervoor gezorgd dat de Stylist Choice video’s boven verwachting goed zijn geworden! Bij de enthousiaste intake werden onze wensen gehoord, die zij vervolgens in een fantastisch script hebben verwerkt. Tijdens de opnamedag straalde het plezier waarmee gewerkt wordt, en hun professionaliteit, er aan alle kanten vanaf. De ruimte voor inbreng en feedback zorgde voor vertrouwen en een mooie samenwerking, die we hopelijk in de toekomst voort zullen zetten!

Videoproducties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept

Voordat we jouw video gaan produceren in Den Haag, willen we eerst weten wat jouw idee is. Wil je een speciaal verhaal vertellen of bepaalde punten belichten? Laat het ons dan vooral weten. De specialisten van IVC denken graag van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele promotievideo, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek

De specialisten van IVC werken het concept vervolgens uit in een draaiboek. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek, wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de promotievideo.

Productie

Op de dag van de videoproductie komt het professionele team van IVC bij jou langs in Den Haag. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie

Vervolgens komt jouw professionele video tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen, totdat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering

Uiteindelijk wordt jouw professionele video officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?