• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Professionele video produceren in Groningen

Ben je opzoek naar een professionele partij, die jou kan helpen bij een videoproductie in Groningen? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan ervaring zijn wij de specialist op het gebied van hoge kwaliteit videoproducties in Groningen en omgeving. De toppers van IVC hebben al voor veel verschillende bedrijven en organisaties uit de regio Groningen video content geproduceerd. Benieuwd naar wat we allemaal gemaakt hebben? Bekijk nu onze laatste producties.

Offerte aanvragen
Floor de Kler - International Video Company

Professionele video voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers uit Groningen die jou voor waren.

Wieke Harting

De mannen van Youcee (interieur label van IVC) hebben ervoor gezorgd dat de Stylist Choice video’s boven verwachting goed zijn geworden! Bij de enthousiaste intake werden onze wensen gehoord, die zij vervolgens in een fantastisch script hebben verwerkt. Tijdens de opnamedag straalde het plezier waarmee gewerkt wordt, en hun professionaliteit, er aan alle kanten vanaf. De ruimte voor inbreng en feedback zorgde voor vertrouwen en een mooie samenwerking, die we hopelijk in de toekomst voort zullen zetten!

Videoproducties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Een professionele videoproductie in Groningen begint bij het idee, oftewel het concept. Heb jij al een idee dat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele videoproductie, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
De specialisten van videoproductiebedrijf International Video Company werken vervolgens het concept uit in een draaiboek. Ze houden daarbij rekening met de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie wordt er aan het draaiboek vastgehouden. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke video aansluit bij jouw wensen.

Productie
Tijdens de productie komt het professionele videoproductie team van IVC langs op locatie in Groningen. Naast een hoop ervaring nemen zij ook de beste kwaliteit aan apparatuur mee. Zo schieten wij, als één van de weinig videoproductiebedrijven in Nederland, standaard op een speciale Hollywoord camera. Zo ben jij verzekerd van een video van de allerhoogste kwaliteit.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele video tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Zodra de helemaal af is leveren wij hem officieel op. Het is altijd mogelijk om nog kleine aanpassingen door te geven, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?