• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Het videoproductiebedrijf in Utrecht

International Video Company is het beste videoproductiebedrijf in Utrecht en omgeving. Met jaren aan ervaring heb je onze producties ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Ons team van specialisten helpt je graag bij het produceren van jouw hoge kwaliteit video. Van social media video’s tot commercials en alles daar tussenin.

Offerte aanvragen

Professionele videoproducties in Utrecht

Bekijk alvast de opdrachtgevers die jou voor waren.

Rudy Duin

De samenwerking met het team van IVC, voor het produceren van een hoge kwaliteit video, hebben wij als erg prettig ervaren. Wat wij voornamelijk erg sterk vonden is dat ze gedurende de productiedag heel resultaatgericht en professioneel bezig waren en dit ook bleven. Ze stelden de juiste vragen, dachten goed met je mee en zijn flexibel ingesteld. Daarnaast is er, wat bij ons ook niet geheel onbelangrijk is, altijd even ruimte voor wat humor of leuke gesprekken. Al met al een top productie met een super resultaat!

Videoproducties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Voordat onze toppers bij jou langs komen in Utrecht om een hoge kwaliteit video te produceren, gaan we eerst terug naar de basis. Een concept. Laat jouw idee door ons uitwerken. Of kies ervoor om een concept door ons te laten maken. Waarbij ze het einddoel, een professionele videoproductie, niet uit het oog verliezen.

Draaiboek
Al het idee staat, wordt het beschreven in het draaiboek. Waarin de planning, het script en de shotlist verwerkt zijn. Voorafgaand aan de videoproductie in Utrecht moet je het draaiboek eerst goedkeuren. Als videoproductiebedrijf gebruiken wij het draaiboek als rode draad in iedere productie.

Productie
Tijdens de dag van de productie komen wij met ons professionele team bij jou langs op locatie in Utrecht of omgeving. Als videoproductiebedrijf uit Utrecht scheelt dat in reiskosten. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Na afloop van de productiedag gaat ons post-productie team aan de slag met jouw professionele video. Zo worden de hoge kwaliteit beelden, door onze award winning editors, samengevoegd tot één geheel. Ze zullen niet eerder stoppen dan tot wanneer jij tevreden bent.

Oplevering
Zodra de hoge kwaliteit video klaar is leveren wij de video officieel op. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?