• Award Winning Agency

 • Garantie op KPI’s

 • #1 YouTube Agency

 • Data gedreven producties

★★★★★ 97% Klanttevredenheid

Animatie
voor elk budget

Kies voor gemak en zekerheid. Laat het best beoordeelde animatie studio zorgeloos jouw animatie maken.

✔️ Goedkoop → 1 vaste prijs
✔️ Makkelijk → IVC pakt alles op
✔️ Snel → Oplevering binnen 4 weken
✔️ Zorgeloos → Niet goed? Geld terug!

Prijs opvragen 👉

Dit is de grootste fout
bij het maken van een animatie

Een animatie maak je niet om er alleen ‘mooi’ uit te zien, maar om een doel te bereiken. Zoals het vertellen van een verhaal, het uitleggen van een product of dienst eb het verhogen van merkbekendheid of sales.

Dus waarom zou je kiezen voor een creatief bureau dat alleen gefocust is op het produceren van ‘mooie’ animaties en niet gericht is op het behalen van doelstellingen? Dat zou hetzelfde zijn als het kiezen voor een huisarts die je een standaard medicijn voorschrijft zonder je symptomen te kennen. Erg raar en niet aan te raden.

Focus niet op creativiteit maar op de doelstelling,
ongeacht welke animatie stijl je kiest.

Motion Graphic – Animatie
Whiteboard – Animatie
Cartoon – Animatie
Infographic – Animatie
2D – Animatie
3D – Animatie

De geheime succesformule
voor de best presterende animatie

Grote organisaties als Microsoft, BeterBed en Exact hebben een andere aanpak voor het maken van animaties. Ze beginnen niet bij creativiteit, maar bij data. Ze willen er namelijk zeker van zijn dat de miljoenen euro’s die ze jaarlijks investeren in video’s en animaties ook daadwerkelijk worden terugverdiend.

Daarom wordt er, voordat het productieproces begint, onderzoek gedaan naar consumentengedrag. Door het zoek-, kijk-, en luistergedrag van de doelgroep te analyseren, kan een duidelijk beeld worden geschetst van hoe de doelgroep zich online beweegt, welke content ze consumeren en wat hen tot actie drijft. Deze informatie is cruciaal en vormt de basis voor videoproducties. Niet zonder succes, kijk zelf maar:

IVC brengt de geheime formule naar Nederland

IVC geeft bedrijven in Nederland eindelijk de mogelijkheid om van de geheime succesformule gebruik te maken. Doordat IVC (als enige animatie studio in Nederland) beschikt over een eigen onderzoeksafdeling, zijn ze in staat om voorafgaand aan het productie proces kijk-,luister- en zoekgedrag te analyseren. Combineer dit met jarenlange ervaring en kennis van animaties en distributie, en je hebt alle ingrediënten die nodig zijn voor het produceren van een succesvolle animaties.

✔️ Eigen onderzoeksafdeling
✔️ Analyse zoek-, kijk- en luistergedrag
✔️ Format o.b.v. bevinding
✔️ Video’s neuromarketing getest

Team IVC - International Video Company

Waarom is IVC beter dan andere
animatie bedrijven?

(hier een vergelijking, ook al is er eigenlijk geen vergelijking)

/pm

Andere

❌ Vooronderzoek o.b.v. data
✅ Concept & script
❌ Oplevering binnen 1 week
❌ Ondertiteling
❌ Volledig in huisstijl
❌ Neuromarketing getest
❌ Hulp bij distributie
❌ Niet goed? Geld terug!

Boekuwzending.com

Margreet balder
★★★★★
In mijn zoektocht naar een animatie studio kwam ik online IVC tegen. En wat ben ik blij dat ik uiteindelijk ook met hun ben gaan samenwerken. Door de snelle communicatie, data-gedreven aanpak en hun ervaren team konden we snel schakelen. Binnen enkele weken gingen van een concept naar distributie op social media. En tot mijn stomme verbazing heeft onze samenwerking in slechts 3 maanden geleidt tot 200+ extra leads. Iets wat ons voorheen nog nooit is gelukt. Dus als je nog twijfelt, ik kan zonder aarzeling IVC 100% aanbevelen.

Vraag een prijs op in 1 minuut!

Ontvang binnen één uur een prijs.

Hoe we dat doen

In 4 weken maken wij jouw animatie.

Week  #1

Concept

Na het definiëren van de marketingdoelstellingen gaat onze onderzoeksafdeling aan de slag. We gebruiken hiervoor verschillende datasets uit de platformen waar de aandacht zit: Google, YouTube en TikTok. Combineer deze inzichten met nieuwe trends, inzichten uit kanalen van de concurrentie en het zoek- / kijkgedrag van je doelgroep, en wij zijn instaat om een zo effectief mogelijk strategisch plan op te stellen.

 

Week #2

Storyboard

Op basis van vooronderzoek, door onze onderzoeksafdeling, wordt er een framework geschetst voor de meest effectieve animatie. Door binnen deze kaders onze creatieven los te laten creëer je de ideale mix tussen performance en branding. Daarnaast is de animatie volledig afgestemd op het kijkgedrag van je doelgroep wat resulteert in hoge uit kijk tijden, lage ad spend en vele male effectievere merk campagnes.

 

Week #3

Animeren

Vervolgens gaan we over tot het daadwerkelijk animeren van de animatie. Afhankelijk van de animatie stijl kan dit op verschillende manieren worden gedaan. Zoals bijvoorbeeld Cartoon, Whiteboard, Motion Graphic, 2D of 3D stijl. In alle gevallen zorgt ons inhouse team ervoor dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd, zodat we jij de beste animatie opgeleverd krijgt.

Week #4

Oplevering

Wij leveren binnen een week de animatie op. Maar voordat wij dat doen wordt deze eerst neurologisch getest door onze onderzoeksafdeling, om er zeker van te zijn dat het het vooraf vastgestelde doel bereikt gaat worden.

Wil je ook graag de distributie uitbesteden? Dan kan dit ook bij IVC. Wij bieden klanten namelijk kosteloos deze extra service aan. Jouw video campagne wordt vervolgens door ons team van communicatie specialisten opgezet, beheerd en geoptimaliseerd. Volledig risico vrij. Want halen we de vooraf vastgestelde KPI’s niet, dan betaal je niet.

 

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een animatie?
 • Valt animatie binnen mijn budget?
 • Kan ik bij jullie alles uitbesteden?
 • Kan ik jullie inzetten voor een specifieke dienst?
 • Wat heb je nodig om animaties te maken?
 • Maken jullie ook animatie scripts?
 • Maken jullie ook animaties voor social media?
 • Ik wil een animatie in meerdere talen. Kan dat?
 • In hoeverre ben ik betrokken?
Phylos Donkertino - International Video Company

Prijs in 1 minuut👇

Waarvoor wil jij animatie inzetten? Leg je case aan ons voor, we komen binnen één uur bij je terug.