• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Animatie studio gebaseerd op data

Jouw animatie studio

Opzoek naar een animatie studio die jou kan helpen bij een motion graphic animatie of 3d animatie? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan ervaring op het gebied van alle animaties, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit animatie. Van een instructie animatie tot een commercial, onze IVC animatie studio toppers helpen je graag met jouw animatie.

Vraag offerte aan
Phylos Donkertino - International Video Company

Jacco van der Laarse

Ik heb twee trajecten gedaan met International Video Company, waarbij ze een zeer professionele benadering hebben getoond voor het leveren van een animatiefilm. De snelle en zeer creatieve benadering heeft geleid tot een, voor beide organisaties, zeer goede animatie die zeer bruikbaar is voor de communicatiestrategie van de betreffende organisaties. Het team van IVC denkt goed mee en vertalen het vraagstuk uitermate snel en goed naar een tastbaar resultaat. Ik kan elke organisatie aanraden om met IVC in zee te gaan voor het maken van een professionele animatie.

Professionele animatie is inclusief:

  • Script en storyboard
  • Professionele designer
  • Professionele animator
  • Muzieklicenties en logo animatie
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept rnEen goede animatie begint bij het concept. Heb jij al een idee dat je graag wilt laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele animatie, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.rnrnScriptrnVoordat we starten met animeren wordt het concept uitgewerkt in een script. Onze professionele scriptschrijvers weten jouw verhaal in de juiste woorden te vatten. Het script dient als de rode draad in de animatie en is om die reden van groot belang.rnrnStoryboardrnBlij met het script? Dan gaan de IVC designers aan de slag met het visueel uitwerken van de animatie in een storyboard. Aan de hand van het script worden de beelden bepaald. Vervolgens wordt er gekeken naar de brand identiteit van het merk, om de juiste vormgeving te kunnen bepalen. Uiteindelijk wordt de gehele animatie van het begin tot het eind visueel opgeleverd in het storyboard.rnrnAnimerenrnrnZodra jij akkoord bent met het script en de visuele uitwerking daarvan, wordt er gestart met animeren. De animatie specialisten van IVC brengen het statische ontwerp uit het storyboard tot leven. Door beweging aan het design toe te voegen ontstaat jouw eigen animatie.rnrnOpleveringrnUiteindelijk wordt jouw animatie officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken. Maar in 99% van de gevallen zal dat niet meer nodig zijn.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?