• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Corporate video laten maken

Een corporate video laten maken

Opzoek naar een professionele corporate video? Dan ben je van harte welkom bij International Video Company. Voordat we aan de slag gaan met jouw corporate video willen wij eerst weten wie jij bent. Vanuit die informatie gaan onze creatives aan de slag met het uitwerken van gedetailleerd script. Zo weet iedereen vooraf, tijdens en achteraf de productie hoe de corporate video eruit komt te zien. En kom jij niet voor onverwachte dinge te staan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Vraag offerte aan

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele corporate video als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Een corporate video is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Corporate video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Nu je het juiste videoproductiebedrijf hebt gevonden gaan we aan de slag met het video idee, oftewel het concept. Heb jij al een idee, dat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken met je mee van A tot Z. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
De specialisten van videoproductiebedrijf International Video Company werken vervolgens het concept uit in draaiboek. Ze houden daarbij rekening met de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie wordt er aan het draaiboek vastgehouden. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke video aansluit bij jouw wensen.

Productie
Tijdens de productie komt het professionele videoproductie team van IVC langs op locatie. Naast een hoop ervaring nemen zij ook de beste kwaliteit aan apparatuur mee. Zo schieten wij als één van de weinig videoproductiebedrijven in Nederland standaard op een speciale Hollywoord camera. Zo ben jij verzekerd van een video van de allerhoogste kwaliteit.

Post-productie
De hoge kwaliteit beelden worden bewerkt en samengevoegd tot een professionele video in de post-productie. De award winning editors van videoproductiebedrijf IVC stoppen niet eerder dan bij het beste eindresultaat. Daarnaast zorgen ze ervoor de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk leveren de toppers van videoproductiebedrijf IVC jouw professionele video officieel op. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?