• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Event video laten maken op locatie

Evenement video maken

Wil je jouw evenement professioneel in beeld laten brengen? Onze IVC’ers helpen je graag verder. Van event trailer tot officiële aftermovie, je wilt dat het professioneel wordt geproduceerd en online opvalt. Met jaren aan ervaring weten onze IVC’ers precies hoe ze jouw boodschap visueel moeten uit drukken. Zo ben jij verzekerd van de hoge kwaliteit video, die jaren na het evenement de herinneringen nog doet opleven.

Vraag offerte aan

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat!

Een event video is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Draaiboek
Zodra het concept duidelijk is, verwerken de specialisten van IVC het in een duidelijk draaiboek. In het draaiboek wordt de planning, het script en eventuele wensen opgenomen. Mocht er een specifiek concept uitgewerkt moeten worden, dan is het mogelijk om de specialisten van IVC daarvoor te vragen. Tijdens de productie dient het draaiboek namelijk als de rode draad.

Productie
Tijdens het event komt ons productieteam langs op locatie. Ze volgen stap voor stap het draaiboek om zo tot het beste eindresultaat te kunnen komen. Daarnaast worden tijdens de productie de beelden geschoten op onze speciale Hollywood camera. Zo ben jij verzekerd van de hoogste kwaliteit beelden.

Post-productie
De hoge kwaliteit beelden worden in de post-productie samengevoegd tot één geheel. Met de juiste muziek, edit, overgangen en animaties wordt het verhaal op de juiste manier overgebracht. Laat dat maar over aan onze award winning editors. Zij zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en het gevoel van evenement. Zo kunnen jouw gasten nog jaren nagenieten van het unieke evenement.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw event video opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

 

Team IVC - International Video Company

Hoe zet je video’s succesvol in?