• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Contact met enthousiaste mensen maakt hem gelukkig

Contact met enthousiaste mensen maakt hem gelukkig
Vandaag op de stip: Rutger Brussen. Eén van de twee oprichters van IVC, maar dan wel meteen de ‘oudste’ van dit duo en zoals hij dat vaak gekscherend roept de wijste! Het liefst is hij de hele dag in gesprek om nieuwe klanten te enthousiasmeren. Maar door de snelle groei van IVC heeft hij nieuwe eigenschappen ontdekt, waar hij enorm enthousiast van wordt. Inmiddels bouwt Rutger lekker aan zijn team, die net zo gedreven en energievol in het leven staan.

 

Bloemendealer

“Dat klinkt heel stoer ‘bloemendealer’, maar rond mijn 8ste werd ik door mijn vader de straat opgestuurd om huis aan huis bloemen te verkopen. Een bezigheid waar ik op dat moment niet echt op zat te wachten, maar absoluut de basis vormt van mijn vaardigheden nu”, vertelt Rutger. “In die tijd was ik veel liever bezig met het worden van een profvoetballer, maar slaagde hier nooit in.” Na de HAVO succesvol te hebben afgerond, heeft Rutger een jaar Business Studies gedaan in Haarlem. Dit was niet zijn ding en heeft toen een switch gemaakt naar de Hogeschool van Amsterdam.

Studentenleven

Met zijn studie Commerciële Economie, een studie gericht op sales en marketing, heeft Rutger wel een match. Deze studie wakkerde zijn competitieve karakter verder aan, wat ervoor zorgde dat hij met een verkoopproject al in zijn eerste studiejaar in de top 5 van de beste verkopers stond. Maar voor Rutger is verkopen niet alles. Mensen helpen, blij maken en enthousiasmeren is wat hem echt drijft. In zijn derde jaar van zijn opleiding heeft hij ervoor gekozen om bij NGO Anza een klein halfjaar startende ondernemers in Tanzania (Afrika) te helpen bij het opstarten van een onderneming. “Dit was voor mij een hele leerschool, zowel privé als zakelijk. Maar een ervaring die ik nooit had willen missen.”. Na zijn terugkomst wist hij het zeker: ik ga ondernemen!

Bruche

Zijn ondernemersdroom wordt werkelijkheid! In september 2017 zet hij “Beerstation” op met drie andere mannen. Zijn wens om liever zelfstandig te starten komt een jaar later uit. Hij is 20 lentes jong wanneer hij Bruche start, een content productiebureau gericht op de hotelmarkt. Hij kon los met zijn verkoop skills en werkte samen met een partner die verantwoordelijk was voor de uitvoering van de content. Na enige tijd kwam Tim de Kler in beeld als de content creator. De klik tussen beide mannen was enorm en de basis voor de toekomst werd in hun kleine kantoor, in de studio’s van Aalsmeer, gelegd.

International Video Company

“Begin 2020 zijn we samen IVC gestart. We verruilden onze bezemkast voor een groter kantoor op de derde verdieping. We waren net gesetteld toen Corona ons land op slot gooide. Dit was heel even schakelen, maar wakkerde ons vuurtje om te knallen alleen maar aan. Vanaf de start van IVC zijn wij, ons team en bedrijf alleen maar gegroeid. Ik heb zin in de toekomst. Waarin ik nog heel veel mensen hoop te enthousiasmeren om op onze trein te stappen of blij te maken met mooie producties en nog mooiere resultaten,” vertelt Rutger gepassioneerd. Hoe hij zijn toekomst ziet? “Met een mooi gezin dat me steunt in mijn passie, dat ondernemen heet!”