• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Genomineerde Beste Merk op YouTube

Genomineerde Beste Merk op YouTube
Als sponsor van de categorie ‘Beste Merk op YouTube’ van The Best Social Media Awards zijn wij verheugd om de genomineerde merken met jullie te delen. Uit de unanieme beoordeling van de vakjury kunnen wij de volgende merken/kanalen feliciteren met hun nominatie:
  • StukTV (Talpa)
  • BrugklasTV (Tuvalu Media)
  • Boos (BNNVARA)

De vakkundige jury is donderdag 14 april bijeengekomen om de ingezonden cases met elkaar te bespreken. Uit een selectie van acht kandidaten zijn er drie kanshebbers geselecteerd. Hierbij is er gelet op welk merk de doelgroep heeft weten te vermaken en tegelijkertijd te informeren en inspireren. Daarnaast is er ook gekeken naar wie de taal van de YouTube-community spreekt en daarmee geregeld de handjes in de lucht en ‘duimpjes omhoog’ weet te krijgen.

 

De vakjury bestond uit:

Peter Minkjan (Team5PM)
Ruwan Linders (NOS)
Marijn Poeschmann (Google)
Sam van Berkel (YouTube Agency International Video Company)

 

De genomineerden:

 

StukTV (Talpa)

Al tien jaar lang is StukTV actief als het gaat om YouTube-content. Door hun unieke kijk op content zullen de heren nooit in herhaling vallen of genoegen nemen met een ‘copy paste’ aanpak. Daarnaast hebben presentatoren Giel, Stefan en Thomas een onuitputtelijke passie om zich voor de volle honderd procent te geven. Met onder andere hun series Jachtseizoen, Prankstrijd en Locatie Onbekend weten ze hun doelgroep elke keer weer te vermaken.

 

BrugklasTV (Tuvalu Media)

Al tien seizoenen lang weet de populaire jeugdserie Brugklas een van de moeilijkst bereikbare doelgroepen (9-12 jaar) te inspireren, flink te laten ‘cringen’ maar vooral te vermaken. Dat doen ze op TV, maar nog veel meer online. BrugklasTV is een van de grootste YouTube-kanalen onder de Nederlandse jeugdprogramma’s, met series als ‘We Love Brugklas’, waarin ze terugblikken op tien jaar Brugklas.

 

Boos (BNNVARA)

BOOS – de YouTube-serie onder leiding van Tim en Marije – neemt haar taak als consumentenprogramma voor jongeren steeds serieuzer. De YouTube-serie van BNNVARA is al sinds 2016 bekend en succesvol, maar met de aflevering rondom het The Voice Of Holland-schandaal bereikte de serie een groter publiek dan ooit tevoren.

 

De definitieve winnaar van de categorie ‘Beste Merk op YouTube’ wordt op 25 mei tijdens The Best Social Awards 2022 bekendgemaakt. To be continued….