• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Laat nu jouw professionele bedrijfsvideo maken

Ben je opzoek naar een partij die jouw professionele bedrijfsvideo kan maken? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. Met jaren aan ervaring zijn wij internationaal de specialist op het gebied van hoge kwaliteit professionele bedrijfsvideo’s. Onze specialisten werken jouw idee uit in een duidelijk script en draaiboek. Uiteindelijk komt ons professionele videoproductie team bij jou langs op locatie. Met een speciale Hollywood camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Vervolgens komt jouw professionele bedrijfsvideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent.

Offerte aanvragen

Professionele bedrijfsvideo voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers die jou voor waren.

Jacqueline Hulscher

The team of Bruche (hospitality label of IVC) has been amazing to work with. They produced the first interactive video in the hospitality industry in the world, featuring Amsterdam’s top hotels such as W, Okura and de l’Europe. It was a huge production to capture 5 hotels in one day, and they delivered a great result!

Een professionele bedrijfsvideo is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Een professionele bedrijfsvideo begint bij het idee, oftewel het concept. Heb jij al een idee wat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken met je mee van A tot Z. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
De specialisten van IVC werken het concept van de professionele bedrijfsvideo uit in draaiboek. Waarbij onderscheidt wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de video er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de professionele bedrijfsvideo.

Productie
Op de productiedag van de professionele bedrijfsvideo komt het team van IVC bij jou langs op locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van een video die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie
Vervolgens komt jouw professionele bedrijfsvideo tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk wordt jouw professionele bedrijfsvideo officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten om dat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?