• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Professionele video content social media

Ben je opzoek naar een professionele partij, die jou kan helpen bij het produceren van professionele video content voor social media? Dan ben je bij International Video Company aan het juiste adres. IVC is specialist op het gebied van social media video content. Met jaren en ervaring heb je onze producties ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Ons team van specialisten helpt je graag, bij het produceren van jouw hoge kwaliteit video’s.

Offerte aanvragen

Social media video content voorbeelden

Bekijk alvast de opdrachtgevers die social media video content door IVC laten produceren.

Eline Rewinkel

Samenwerken met IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele video content voor social media als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram.

Social video content is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept

Voorafgaand aan het produceren van video content voor social media, beginnen we eerst bij het idee. Oftewel het concept. Heb jij al een idee wat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken van A tot Z met je mee. Waarbij ze het einddoel, een professionele video content voor social media, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek

De specialisten van IVC werken het concept voor de social media video’s uit in draaiboek. Waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen het script en de shotlist. Zo weet iedereen vooraf wat we kunnen verwachten en hoe de social video’s er ongeveer uit komt te zien. Zodra jij akkoord gaat met het draaiboek wordt er een draaidag ingepland voor de productie van de professionele social media video’s.

Productie

Op de productiedag van de video content voor social media komt het team van IVC bij jou langs op locatie. Met een speciale Hollywoord camera worden de hoogste kwaliteit beelden geschoten. Zo ben jij verzekerd van video’s die hoge ogen gaat gooien.

Post-productie

Vervolgens komen jouw social media video’s tot leven in de post-productie. Waarbij onze award winning editors niet eerder stoppen tot dat jij tevreden bent. Ze zorgen ervoor dat de video’s aansluiten bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering

Uiteindelijk wordt jouw professionele video content voor social media officieel opgeleverd door ons. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?