• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Business Models Inc. biedt bedrijven een routekaart naar een business voor een betere wereld

Business Models Inc. biedt bedrijven een routekaart naar een business voor een betere wereld
Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing. Niet alleen binnen onze organisatie, maar vooral ook om de wensen van onze opdrachtgever op de beste manier te vertalen in onze dienstverlening. Onze samenwerking met Business Models Inc. (BMI•) zorgt ervoor dat we nog meer op zoek gaan naar “the edge of innovation”. Dit internationale business designbureau is gespecialiseerd in strategie en innovatie. Ze werken met grote organisaties en helpen hen om impact te creëren. Samen gaan ze op zoek naar nieuwe waarde. De mensen achter BMI• zijn de pioniers van een revolutie, die ze met (zelfontworpen) strategische instrumenten en een award-winnend design proces ontketenen. Een innovatieve beweging die we met trots in beeld mogen brengen.

Business Models Inc. (BMI•)

Ruim 10 jaar geleden heeft Patrick van der Pijl (auteur van o.a. Business Model Generatie, Ontwerp betere business en Business Model Shifts) Business Models Inc. opgericht met het idee dat innovatie anders, sneller en beter kan, met als doel echte, blijvende waarde te creëren voor de klant van de klant.  Business Models Inc. heeft wereldwijd kantoren in Amsterdan, Amerika, Taiwan en Australië. Dit geeft BMI• een breed perspectief en de mogelijkheid om grote projecten in globale bedrijven met internationale teams op te pakken.

Strategisch Partner

Zij geloven sterk dat relevant zijn vandaag, geen garantie is voor morgen of de toekomst. Om te blijven vernieuwen en verrassen – om relevant te blijven -, is innovatie een must. De wereld veranderd vandaag de dag sneller dan ooit, wat ook aan bedrijven vraagt om sneller te reageren op trends en ontwikkelingen. BMI• is graag de strategisch partner die hierbij helpt. Met hierbij, bedoelen we het maken van impact. Niet alleen op het bedrijf, maar ook op de wereld. Ze zoeken naar de vraag achter de vraag, het grotere geheel van het deel en zo met oplossingen te komen, die zowel de business als de wereld een stukje beter maken. Echte verandering of impact realiseren is geen eenmalige actie en gebeurd niet overnight. Dit maakt dat wij een langdurige relatie met de klant belangrijk vinden en dat hier een bepaalde commitment zit om samen een probleem aan te pakken,” vertelt Joyce Langelaar, Marketing lead.

Dynamische samenwerking

BMI• en International Video Company hebben de handen in één geslagen als het gaat om het behalen van resultaat met video’s. Voor de content strategie van BMI en die van haar klanten. Een dynamische samenwerking, waarin wij ervoor zorgen dat hun verhaal en strategie de juiste doelgroep inspireert, informeert en activeert. Zodat ook wij indirect de wereld een beetje mooier maken.