• YouTube Agency

  • Garantie op resultaat

  • Data gedreven

  • Inhouse videoproductie

Grensverleggende samenwerking met RED Online Marketing

Grensverleggende samenwerking met RED Online Marketing

Niets is leuker dan samenwerken met partijen die je kan vertrouwen, dezelfde kwaliteit leveren en net zo enthousiast en energiek te werk gaan als IVC. Vanuit Bruche, ons label dat met videoproducties zich exclusief op de hotelmarkt richt, hebben wij een hele fijne samenwerking met RED Online Marketing opgebouwd. Dit internationale online marketingbureau is gespecialiseerd in de vrije tijd- en toerisme sector. Een match die de komende jaren zijn vruchten zal afwerpen voor klanten van beide partijen.

RED Online Marketing

RED Online Marketing is in 2006 opgericht en heeft met de jaren de vrije tijd sector veroverd. Zo zijn ze uitgegroeid tot hét online marketingbureau voor de reis- en recreatiewereld in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. RED is daarnaast maar liefst 3 keer bekroond (laatste keer in 2021) tot één van de beste digitale marketingbureaus van Nederland, met een top 3 vermelding in de Emerce 100. Een prestatie om trotst op te zijn!

 

Verlengstuk van elkaar

De keuze voor onze samenwerking met RED Online Marketing, binnen de hotel- en toerismebranche, is niet er één zonder reden. Zij kennen de markt als geen ander en weten waarover ze praten. Van begrippen zoals bezetting, revPAR, type gast tot gevoel en emotie, zij weten hoe ze het verschillen kunnen maken. Onze meerwaarde voor RED wordt zo omschreven: “Samen met IVC kunnen we onze klanten ontzorgen – wij weten voor wié we marketing bedrijven, op welke manier en IVC weet hoé we dat het beste in beeld kunnen vangen. IVC is daardoor een verlengstuk en partner om onze marketingwensen voor klanten in beeld te vangen.”

Een goede samenwerking heeft vertrouwen als fundament. Wanneer je kan rekenen op elkaars inzet en kwaliteit, kom je tot prachtige resultaten. Ben jij een hotel, dag attractie, vakantiepark, touroperator of bestemming en wil je ook gebruik maken van deze fijne samenwerking? Neem dan vooral contact met ons of RED Online Marketing op!