• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Hij is een geboren ondernemer van het kaliber “niet lullen, maar poetsen”!

Hij is een geboren ondernemer van het kaliber “niet lullen, maar poetsen”!
Vandaag op de stip: Tim de Kler. Eén van de twee oprichters van IVC en zoals hij zichzelf noemt de “regelneef” van de twee! Heeft een opdrachtgever speciale wensen? Geen probleem hij regelt het, op tijd en altijd voor een tevreden klant en de best haalbare resultaten. Tim is een streber, blijft graag op de achtergrond om zo optimaal gebruik te kunnen maken van zijn tijd. Dit drukke baasje van bijna twee meter geniet van de werkvloer, met zijn team, dat net zo aanstekelijk enthousiast is.

Droombedrijf

Opgegroeid in een echt ondernemersgezin droomde Tim als kleine jongen al van het ondernemerschap. “Toen ik klein was wist ik, dat ik sowieso ondernemer wilde worden, het maakte me niet uit wat voor een bedrijf ik zou runnen, maar ondernemerschap stond voor mij vast,” vertelt Tim. Tim leerde al snel dat je met hard werken en focus je ver kunt komen. Met die filosofie zet hij dan ook hoge doelen voor zichzelf en IVC. Maar droomdoelen behaal je niet in je eentje en daarom vindt Tim het fantastisch om die met een ambitieus team na te streven.

Jonge ondernemer

Nog tijdens zijn studie, op inmiddels net 18-jarige leeftijd, schrijft Tim zich in bij de Kamer van Koophandel. “Ik had ondertussen ervaring opgedaan als stagiair bij reclamebureau Blauw Gras. Ik werd bij grote projecten betrokken en bedacht me dit wil en kan ik ook!” Nog onduidelijk wat Tim met zijn eerste bedrijf exact wilde opbouwen, start hij toch. “Ik ben iemand die toen al graag leerde van de praktijk. Uiteindelijk leer je daar het meeste van!”

International Video Company

Via LinkedIn maakt hij kennis met Rutger, een oude bekende waarmee hij tijdens een vakantiebaantje al mee had gewerkt. De klik was daar en binnen ‘no time’ deelt Tim een kantoortje met Rutger. De twee delen dezelfde dromen en komen tot de conclusie om hun krachten te bundelen en gaan op zoek naar hun ‘gat in de markt’. Zijn toekomstdroom? Reizen over de wereld, naar de toekomstige vestigingen van IVC.