• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Mensen verbinden, zowel online als offline!

Mensen verbinden, zowel online als offline!
Met Event Agency EVENTÔIR werken wij inmiddels al een aantal jaar succesvol samen. De samenwerking met dit evenementenbureau, dat sinds een paar jaar ook gevestigd is in Amsterdam, is in het begin van de Coronapandemie tot stand gekomen. Door de beperkende maatregelen die daarop volgde, werd het voor de hospitality branche een uitdaging om hun gasten te bereiken. In samenwerking met Event Agency EVENTÔIR hebben wij de grootste hotels van Amsterdam in beeld gebracht. Dit werd de eerste interactieve video binnen de hotelbranche ooit. Dit succesvolle project heeft geleid naar nog veel meer leuke samenwerkingen.

Event Agency EVENTÔIR

EVENTÔIR is een evenementenbureau, opgericht in Barcelona en sinds 2017 gevestigd in Amsterdam. EVENTÔIR is gespecialiseerd in het organiseren van zakelijke evenementen door heel Europa en het Midden-Oosten. Denk hierbij aan incentivereizen, meetings en andere zakelijke evenementen. “Onze missie is het creëren van unieke experiences, waarbij de persoonlijke identiteit van iedere opdrachtgever wordt weerspiegeld in het event,” vertelt Jacqueline Hulscher, Managing Director van EVENTÔIR.

Creating memorable experiences

Ieder event wordt op maat gemaakt om een unieke experience te creëren, daarbij is het goed kennen van de opdrachtgever en zijn bedrijfsidentiteit van groot belang. “Onze toekomstvisie is gericht op het helpen van bedrijven en merken om een échte connectie te maken met medewerkers en relaties,” aldus Jacqueline. “Het is ons doel om te blijven innoveren en verrassen.” EVENTÔIR werkt als verlengstuk van een afdeling in plaats van externe partner, waarbij de focus ligt op de lange termijn samenwerking.

Proactief en enthousiast

Voor IVC is het heel fijn om met een partij als EVENTÔIR te kunnen samenwerken. Het evenementenbureau is gespecialiseerd in het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van toonaangevende evenementen over de hele wereld, wij ondersteunen op het gebied van bewegend beeld, visuals, animaties en livestreams. “Het feit dat IVC meedenkt en een proactieve rol inneemt, maakt onze samenwerking waardevol en dat zorgt voor veel tevreden eindklanten,” vertelt Jacqueline enthousiast.