• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Met ‘Gewoon Doen’ geeft Dekker Zevenhuizen een verantwoord kijkje in de keuken

Met ‘Gewoon Doen’ geeft Dekker Zevenhuizen een verantwoord kijkje in de keuken
Hoewel Familiebedrijf Dekker Zevenhuizen het 100-jarige bestaan nadert, is deze opdrachtgever niet stil blijven staan. De fabrikant van keukenbladen en levert bijbehorende accessoires. Zij leveren hun producten aan keukenspeciaalzaken in Nederland, België en Zweden. Met hun gezonde verstand zijn ze ‘Gewoon’ gebleven, door te ‘Doen’ nemen ze hun verantwoording in ondernemerschap en geven ze het goede voorbeeld door. Voor ons een eer om de boodschap van Dekker Zevenhuizen met de juiste uitstraling in een serie video’s tot uiting te laten komen.

 

Bekijk de video: Hoe onderhoud je een keukenblad.

Dekker Zevenhuizen

Sinds 1930 is Dekker in Zevenhuizen gevestigd. Door de jaren heen heeft dit familiebedrijf een betrouwbare status in de keuken en badkamer branche opgebouwd. Het brede assortiment is gebaseerd op de fabricage van keukenbladen. Met het totaalpakket van accessoires, zorgt Dekker ervoor dat de keukenzaak bij hen terecht kan voor aanverwante accessoires zoals kranen en spoelbakken. Continuïteit door duurzaamheid staat hoog in het vaandel. Met het motto ‘gewoon doen’ zegt Dekker eigenlijk al genoeg. “Gezond verstand gebruiken is ‘gewoon’ en blijven ontwikkelen door te ‘doen’. Zo blijven we relevant voor de werknemers (we bieden continuïteit) en onze leefomgeving (CO2 neutraal produceren) van Zevenhuizen en ver daarbuiten. Een goed voorbeeld daarvan is de ontwikkeling van duurzame en recyclebare keukenbladen,” vertelt Ben van Elk, marketing manager van Dekker Zevenhuizen.

 

In the picture

Omdat we altijd op zoek zijn naar verbeterpunten hebben we Dekker Zevenhuizen gevraagd wat de samenwerking met IVC waardevol maakt: “Continuïteit door de lead te nemen en het ontzorgen tijdens het hele traject waar wenselijk.” Voor ons mooi om te weten dat juist deze punten ervaren worden. Naast meedenken hoe we een product of boodschap kunnen uitlichten, is het vertrouwen van Dekker Zevenhuizen heel belangrijk. De perfecte motivatie om ervoor te zorgen dat het product goed ‘in the picture’ komt te staan. We zijn dan ook blij met deze fijne samenwerking en hopen een mooie eenduidige serie van video’s te maken, waarmee Dekker het werk van hun klanten makkelijker kan maken.