• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Met haar creativiteit en organisatietalent wint ze graag de harten van mensen

Met haar creativiteit en organisatietalent wint ze graag de harten van mensen
Vandaag op de stip: Nina van Honk. Met haar 28 jaar en een jarenlange ervaring bij Talpa weet Nina precies wat ze leuk vindt en waarin ze wil uitblinken. Deze Creative Producer is een echte mensenmens en stelt iedereen op de werkvloer op zijn of haar gemak. Naast haar talent voor regelen en organiseren gebruikt ze haar creativiteit om het beste uit een productie te halen.

 

Shoot for your goals

Nina weet hoe ze ballen hoog moet houden. Deze sportieve dame heeft jarenlang gevoetbald en slaat nu graag een balletje op de tennisbaan. Haar jeugd in Kudelstaart is verruild voor een heerlijk huis in Aalsmeer. Hier spendeert ze in de zomer haar vrije uurtjes graag op het water, omringd door familie en vrienden. Reizen is haar passie, zon of winter, ze geniet van nieuwe ervaringen en herinneringen maken.

 

Media en Entertainment

Haar jeugddroom een eigen hotel te starten werd bijgesteld toen Nina de opleiding Media en Entertainment Management tegenkwam. De kans om in de media en tv-wereld te werken met andere creatieve mensen en het organiseren van evenementen wilde ze niet laten liggen. Na haar opleiding werkt ze 5 jaar bij Talpa. Eerst 3 jaar op de afdeling waar de tv-programma’s werden bedacht en daarna 2 jaar bij producties om de tv-programma’s echt te maken. Bij de ene functie kwamen haar organisatorische skills aan bod en bij de andere werd haar creativiteit geactiveerd. Toch kiest ze voor een baan waarin ze beide kwaliteiten tegelijk kan inzetten.

 

Creative Producer

Wanneer ze bewust de keuze maakt te switchen naar de reclame/marketing kant van haar vak, krijgt ze IVC in het vizier. Ze besluit te solliciteren en met succes! Als Creative Producer is ze een waardevol en hardwerkend teamlid. “Ik vind het enorm leuk dat dit een superjong team is, met enorm veel passie voor het vak. Iedereen geeft zich voor de volle 100 procent en dat is mooi om te zien! Ik vind het ook heel fijn dat iedereen echt openstaat voor nieuwe ideeën en meningen, daardoor brengen we elkaar alleen maar verder,” vertelt Nina. Haar toekomstdroom is het leiden van de hele productiekant, met een groter team dat wekelijks meerdere draaidagen naar tevredenheid zal volbrengen.