• YouTube Agency

  • Garantie op resultaat

  • Data gedreven

  • Inhouse videoproductie

Verbinden is de motor van vooruitgang!

Verbinden is de motor van vooruitgang!
Als YouTube Agency International Video Company geloven wij in het verbinden met like minded people. Dit geld zowel voor onze teamleden, klanten maar ook partners. In dit kader zijn wij lid geworden van de branchevereniging VIA Nederland. Binnen VIA hebben wij de mogelijkheid om onze kennis te delen en te leren van collega’s binnen de markt die ons voor zijn gegaan. We kijken dan ook erg uit naar de kruisbestuiving en het verbinden met anderen.

VIA

Door de kracht, kennis en netwerken van VEA en IAB Nederland per 1 januari 2021 officieel samen te voegen is er een netwerk gecreëerd dat de hele marketingketen verbindt en samen met de meer dan 250 leden de markt vooruithelpt. Een netwerk waarin plaats is voor data, media, creatie, technologie en voor iedereen in de branche. Van CEO’s tot starters en van professionals werkzaam bij adverteerders, media-, reclame-, communicatiebureaus en ad-tech platformen tot exploitanten en uitgevers. Kortom een ideale fit als snelgroeiende YouTube Agency.

Samen maken we het verschil!

Als bureau staan we er altijd voor open om onszelf met goede en leuke mensen te verbinden. Ons lidmaatschap bij VIA Nederland is daar een onderdeel van. Mochten wij elkaar nog niet kennen, schroom dan vooral niet om met ons contact op te nemen. Van nieuwe collega’s, partners tot klant. We staan altijd open voor nieuwe mensen en ideeën.