• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Videoproductiebedrijf gebaseerd op data

Professioneel videoproductiebedrijf

Ben je opzoek naar een professioneel videoproductiebedrijf wat jou kan helpen bij het produceren van een hoge kwaliteit video? Dan heten wij je graag welkom bij Internationaal Video Company. Wij zijn één van de snelst groeiende videoproductiebedrijven in Nederland. Met jaren aan ervaring zijn wij expert op het gebied van hoge kwaliteit videoproducties. Je hebt ons ongetwijfeld al veel voorbij zien komen zonder dat te realiseren. Wij werken namelijk voor veel verschillende bedrijven in verschillende sectoren. Benieuwd naar wat wij, als videoproductiebedrijf, voor jou kunnen betekenen?

Vraag offerte aan
Marc Forno - International Video Company

Eline Rewinkel

Samenwerken met videoproductiebedrijf IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team, dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat van zowel de professionele hotel bedrijfsvideo, als de gepersonaliseerde GIFjes voor Instagram. Ik raad videoproductiebedrijf IVC zeker aan als je opzoek bent naar een goede video partner.

Videoproducties zijn inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Videoproductiebedrijf crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Bereken jouw prijs Meer informatie

Concept
Nu je het juiste videoproductiebedrijf hebt gevonden gaan we aan de slag met het video idee, oftewel het concept. Heb jij al een idee, dat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken met je mee van A tot Z. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
De specialisten van videoproductiebedrijf International Video Company werken vervolgens het concept uit in draaiboek. Ze houden daarbij rekening met de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie wordt er aan het draaiboek vastgehouden. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke video aansluit bij jouw wensen.

Productie
Tijdens de productie komt het professionele videoproductie team van IVC langs op locatie. Naast een hoop ervaring nemen zij ook de beste kwaliteit aan apparatuur mee. Zo schieten wij als één van de weinig videoproductiebedrijven in Nederland standaard op een speciale Hollywoord camera. Zo ben jij verzekerd van een video van de allerhoogste kwaliteit.

Post-productie
De hoge kwaliteit beelden worden bewerkt en samengevoegd tot een professionele video in de post-productie. De award winning editors van videoproductiebedrijf IVC stoppen niet eerder dan bij het beste eindresultaat. Daarnaast zorgen ze ervoor de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk leveren de toppers van videoproductiebedrijf IVC jouw professionele video officieel op. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Videoproductiebedrijf kosten

Een video laten maken bij een videoproductiebedrijf is niet zo bijzonder. Maar het laten maken van een goede video wel. Online vind je veel videoproductie bedrijven die je voor een paar honderd verder kunnen helpen, maar is dat wat je wilt? Ze zeggen ook wel ‘Goedkoop is duurkoop’. Dat geld ook bij een videoproductiebedrijf. Een lage kwaliteit, mensen met weinig ervaring en er wordt niet meegedacht. Dit zijn allemaal punten die wij vaak horen van klanten die bij een ander videoproductiebedrijf een video lieten maken. Zonde, want je bent achteraf altijd duurder uit. Het produceren van een video kost bij ons een vast minimaal bedrag, of je nu komt voor een commercial, promotievideo of 2D animatie. We doen dit met een reden, namelijk kwaliteitscontrole. Wanneer onze klanten kiezen voor IVC als videoproductiebedrijf, weten ze bij ons twee dingen zeker: de video wordt met de hoogste kwaliteit gemaakt en ik behaal het meeste resultaat ermee. Wat wil je nog meer. Maar hoe doen wij dit precies als videoproductiebedrijf? Een terechte vraag.

 

De prijs om bij videoproductiebedrijf IVC een video te laten produceren is opgebouwd uit drie punten: mensen, gear en meedenken. Wij werken standaard met een minimaal videoproductiebedrijf team van drie specialisten. Een producer (projectmanager), D.O.P. (cameraman) en een editor. Alle drie de videoproductiebedrijf teamleden hebben jaren aan ervaring met de grootste merken in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben ze vaak zelfs awards gewonnen met hun werk. Onze video’s worden geschoten op minimaal een RED Dragon camera, in de volksmond: een Hollywoodcamera. Bij een standaard videoproductie bij videoproductiebedrijf IVC ligt de waarde aan gear gemiddeld rond de €100.000. Geen rommel dus! Last but not least, denken wij altijd mee. Iets wat nog altijd onderschat wordt. Je kunt ook geen huis bouwen zonder eerste na te denken over de fundering. Hetzelfde geldt met video. Vertel onze videoproductiebedrijf mensen wat jouw idee is en wij werken een script voor jou uit.

Hoe zet je video’s succesvol in?