• Award Winning Agency

  • Garantie op KPI’s

  • #1 YouTube Agency

  • Data gedreven producties

Video laten maken

Een video laten maken

Wil je graag een professionele video laten maken? Dan heten wij jou welkom bij videoproductiebedrijf International Video Company. Het team van IVC is gespecialiseerd in het maken van hoge kwaliteit video’s. Kies voor kwaliteit wanneer jij jouw video wil laten maken. IVC is in Nederland de specialist op het gebied van hoge kwaliteit videoproducties. Met jaren aan ervaring heb je onze video’s ongetwijfeld al veel voorbij zien komen, zonder dat te realiseren. Van commercial tot 3D animaties en alles daar tussenin.

Vraag offerte aan

Jacqueline Hulscher

Een video laten maken bij IVC is een feestje! Zeer enthousiast en doelgericht team, dat goed meedenkt en flexibel te werk gaat in een ongedwongen sfeer. Wij zijn ontzettend blij dat wij voor IVC hebben gekozen om een video laten maken.

Video laten maken is inclusief:

  • Draaiboek, script en shotlist
  • Video crew
  • Hollywood camera
  • Muzieklicenties en quitclaims
  • Twee revisie momenten
Prijs berekenen Meer informatie

Concept
Nu je het juiste videoproductiebedrijf hebt gevonden gaan we aan de slag met het video idee, oftewel het concept. Heb jij al een idee, dat je graag wil laten uitwerken door professionals? Laat het ons vooral weten. Onze specialisten denken met je mee van A tot Z. Waarbij ze het einddoel, een professionele bedrijfsvideo, niet uit het oog verliezen. Je kan ons daarnaast natuurlijk ook vragen om een geheel nieuw concept voor jou te bedenken en uit te werken.

Draaiboek
De specialisten van videoproductiebedrijf International Video Company werken vervolgens het concept uit in draaiboek. Ze houden daarbij rekening met de planning, het script en de shotlist. Tijdens de productie wordt er aan het draaiboek vastgehouden. Zo weten we zeker dat de uiteindelijke video aansluit bij jouw wensen.

Productie
Tijdens de productie komt het professionele videoproductie team van IVC langs op locatie. Naast een hoop ervaring nemen zij ook de beste kwaliteit aan apparatuur mee. Zo schieten wij als één van de weinig videoproductiebedrijven in Nederland standaard op een speciale Hollywoord camera. Zo ben jij verzekerd van een video van de allerhoogste kwaliteit.

Post-productie
De hoge kwaliteit beelden worden bewerkt en samengevoegd tot een professionele video in de post-productie. De award winning editors van videoproductiebedrijf IVC stoppen niet eerder dan bij het beste eindresultaat. Daarnaast zorgen ze ervoor de video aansluit bij jouw wensen en brand identiteit.

Oplevering
Uiteindelijk leveren de toppers van videoproductiebedrijf IVC jouw professionele video officieel op. Mocht je nog kleine aanpassingen willen doen, denk aan het veranderen van kleurtjes of de muziek, dan heb je twee revisie momenten omdat met ons te bespreken.

Team IVC - International Video Company

Video laten maken kosten

Een video laten maken is niet zo bijzonder. Maar het laten maken van een goede video wel. Online vind je veel partijen die je voor een paar honderd verder kunnen helpen, maar is dat wat je wilt? Ze zeggen ook wel ‘Goedkoop is duurkoop’. Dat geld ook bij ons in de videobranche. Een lage kwaliteit, mensen met weinig ervaring en er wordt niet meegedacht. Dit zijn allemaal punten die wij vaak horen van klanten die bij onze online concullega’s een video lieten maken. Zonde, want je bent achteraf altijd duurder uit. Een video laten maken kost bij ons een vast minimaal bedrag, of je nu komt voor een social media video, promotievideo of 2D animatie. We doen dit met een reden, namelijk kwaliteitscontrole. Wanneer onze klanten een video laten maken, weten ze bij ons twee dingen zeker: de video wordt met de hoogste kwaliteit gemaakt en ik behaal het meeste resultaat ermee. Wat wil je nog meer. Maar hoe doen wij dit precies? Een terechte vraag.

 

De prijs om bij ons een video te laten maken is opgebouwd uit drie punten: mensen, gear en meedenken. Wij werken standaard met een minimaal team van drie specialisten. Een producer (projectmanager), D.O.P. (cameraman) en een editor. Alle drie de teamleden hebben jaren aan ervaring met de grootste merken in binnen- en buitenland. Daarnaast hebben ze vaak zelfs awards gewonnen met hun werk. Onze video’s worden geschoten op minimaal een RED Dragon camera, in de volksmond: een Hollywoodcamera. Bij een standaard videoproductie bij IVC ligt de waarde aan gear gemiddeld rond de €100.000. Geen rommel dus! Last but not least, denken wij altijd mee. Iets wat nog altijd onderschat wordt. Je kunt ook geen huis bouwen zonder eerste na te denken over de fundering. Hetzelfde geldt met video. Vertel onze mensen wat jouw idee is en wij werken een script voor jou uit.

Hoe zet je video’s succesvol in?